Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 31, 2015

-Sticky Post - Item For Rent (Tudung Nikah & Veil) 2014 2015

SEWAAN TUDUNG NIKAH MASIH BERJALAN SEPERTI BIASA

sape2 yang berminat untuk sewa item-item di bawah ni boleh email ke atieshaadriana[@]yahoo.co.uk or whatsapp 0196348003 :)

Item 1 :
2 in 1 Tudung Nikah (Tudung skali veil) + inner awning neck
warna light cream
material : very soft chiffon + heavy beaded
Tudung ni memang berat n jatuh.. once confirm nk sewa tqah akan email cara2 nak pakai.. :)
harga RM 50 (By hand/pos + no need to wash) + security deposit (RM50 - return condition baik without rosak)




Item 2 :
Veil Reception berwarna purple lavender

harga RM 30 sahaja + security deposit (RM30 - return condition baik without rosak)


veil with border lace - can rent single pcs
* kos postage RM6 ditanggung oleh penyewa
* COD KL/Cheras/Ampang/Hulu Langat/KLCC

19 comments:

  1. cntiknyerlah....nasiblah dah ade bj...hihihi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..promote kt sape xde baju g..hihihi

      Delete
  2. lawa kaler bj hijau mint & lavender tu..hihi

    ReplyDelete
  3. huhu..tringen nak sewa..p takut tak muat la pulak..
    kite demok..hahaha..plus mcm singkat..ana 165..boleh tak ea agak2..theme kaler dah dekat2 same dah..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. xbleh la dear..i rendah.. huhu.. kalau nk try dulu bleh.. email i ehh

      Delete
  4. berkenan sangat dengan tudung nikah. cuma xtau la nak pakai g mana kalau sewa. hehehe..apapun, kalau pakai tunang pun cantik jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. erna..kalau nk tqah wat yang mcm bukan untuk wedding lak..nak??hihi

      Delete
  5. tqah xtry advertise kan kat kina??

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum lagi.. tgh pilih gmbr tak terpilih2 lagi..hihi

      Delete
  6. semoga berkekalan jodohnya...jom semarak cinta di Galeri Malam Pertama Cameron Highlands hanya di MARDI Station CH

    ReplyDelete
  7. salam kenal. singgah sini terus follow. jom, kalu sudi ke teratak picisan saya pulak. maceh..

    ReplyDelete
  8. assalam,

    salam kenal dari bunda...pertama kali singgah sini..

    ReplyDelete
  9. Bagus ada sewa macam ni, mudah baut bakal pengantin.. :)

    ReplyDelete
  10. cantik gabungan warna hijau mint dgn ungu tu!

    ReplyDelete
  11. tetibe rasa macam nak sewakan veil nikah kite nih.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... sewa la dear,,,u kan feemes.. i req follow ig u tauu :P

      Delete
  12. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete