Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 22, 2013

3D 4D Scan Klinik Fauziah, Ampang

Salam.. just nak sharing 3D 4D scan yang tqah da wat untuk our little baby A in my tummy.. masa tqah wat ni 24 weeks..still early..so baby pon xbesar sgt... actually gedik-gedik nak wat ni sbb nak tau sangat gender baby.. book dekat sini https://www.appointmentquest.com/scheduler/2160064131

online booking.. choose tarikh and masa yang korang nak pegi.. tqah choose kt ampang sebab dekat je ngan umah.. ikut Bukit Ampang je.. sonographer masa ni miss jezzlyn.. oh ya.kat ampang 2 hari je available..rabu n sabtu.. tqah shoose sabtu je.. sebab both cuti (but now mr lebah keje on sabtu..cuti ahad n isnin.. sad kan dok umah sorg2 whole day sabtu tuu)

first pegi kat kaunter ckp ade 3d scan ngan miss jezzlyn.. so tunggu je la giliran.. ingatkan Tqah orang first.. rupenye ade orang lain dtg dulu..lama jugak tunggu sebelum dpt masuk.. masa first scan baby xmo tunjuk muka.. oh ya..kt cni kalau xnampak muka baby xyah bayar yer..sebab tu miss jezzlyn tu suh kua jalan-jalan dulu.. actually ms scan tu baby A ni tido je.. kuat tido cm mummy die.. hihihi..tp skrg.. menendang xhengatt..

mula scan 2d dulu.. scan biase.. ms scan biase ni la nampak bibird die.. sukela mr lebah kan.. hihi.. syukur alhamdulillah.. kalau bleh mmg kitaorg harapkan boy pon.. dr start preggy amalkan doa untuk dptkan boy.. 

perkembangan baby minggu 24 ni baby besar skit.. so due date tu cam awal seminggu cmtu.. tp selalu doc ckp kalau awal seminggu ok je.. xdela beza sangat.. gambar first ni nampak muke baby cm muka tqah.. kannn


tp gambar second ni nmpak cm muka mr hubby lak..


gambar last? tengok anak mummy x senonoh... nguap je keje.. hahaha.. ade video jugak masa die nguap ni.. geramnye.. comellll.. tiap kali tqah tgk pic die dlm pc die menendang sakan.. cm tau orang gossip pasal die.. hehhe


video

Doakan urusan Tqah dipermudahkan yer.. baby A.. xlama da dlm perut mummy.. hope everything okey.. janji ngan mummy.. kepala kt bwh..xmo pusing-pusing key.. pastu kua pas mummy balik kedah key sayang.. love u n papa so much.. hihi..

29 comments:

  1. salam kenal..

    dah lama jugak silent reader kat blog tqah ni..tetiba hari ni rasa macam nak komen pulak..hehehehe..
    seronok tgk perkembangan baby..mcm nak jugak plak.. :-)
    http://www.jutawanshaklee.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks nuyun.. hihi.. first baby mmg excited kot :P

      Delete
  2. Bestnye dija nak scan 4d gak tengah cari area johor kat mana yang ok.. ingat lepas 6 bulan nanti baru nak scan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. try google tgk..mesti ramai yang share..hihi.. aah.. 4d better wat weeks 24 ke 32

      Delete
    2. kat jb cuba pergi dekat klinik bio sucinas. sana RM 80 untuk 4D rasanya. tempat yang zura selalu buat dekat kluang. baru RM 55. Boleh print gambar. rakam kena buat sendiri, pkai hp.
      Tqah : kali kedua zura wat 4d, gambar baby tak berapa cantik, banyak sangat bergerak sampai doktor nak tengok betul2 pun tak boleh. tpkan bila tengok balik rakaman kat dalam hp... baby asyik menguap je. sah memang ikut perangai mummynya yang suka menguap. hehehe

      Delete
    3. hoho...2 kali eh zura wat..tqah da xwat da..skali ritu je.. hehe.. tp comel kan baby dlm perut.. xsbr tunggu baby kua nk tgk version mummy ke papa die..hihi

      Delete
    4. aah.... nanti nak wat lagi. kat kluang ni, mmg murah. kali ke 2 tu, tak print gambar baru rm 30 lebih rasanya. tak ambil gambar, tapi yg best dapat rakam n tahu detail pasal baby, doktor pun okey. dah alang2 kat sana tanya berat baby sekali.

      Delete
  3. seronoknye tgok baby dia menguap!!!!!!! spechless!! Gulp!

    ReplyDelete
    Replies
    1. actually tqah de attach video.. xkua pon..tatau kt opis ke xnampak.. hihihi.. baby kuat tido cm mummy die

      Delete
  4. Bestnye
    .eh.doa apa ya..hehehe

    Share.lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnt tqah share.. tqah baca dlm buku.. hubby yang baca,,hihi

      Delete
    2. Eh...kiter pun sama..dgr bacaan 7 surah amalan ibu mgndung...tu je

      Nnti share lah ya

      Delete
    3. doa tu pendek je..nnt balik tgk buku tu len.. try google ade org share gak..tatau same ke x..hihi

      Delete
  5. geramnya tgk bby tqah...semoga semuanya berjalan lancar. Insha Allah

    ReplyDelete
  6. salam kenal...

    comelnya..nak2 baby tengah menguap.. moga baby n mamanya sihat2 jer yer..

    ReplyDelete
  7. hihihi, misti excited kan..klinik yg sy check-up tu xde yg 3d 4d nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah.. excited.. hihihi... try g cr klinik lain

      Delete
    2. igt nk try jgk klinik yg cik puan tqah try tu..harga dia bape ek? mhl x? hihihi

      Delete
  8. tqah.. geram nye tgk baby A~!! siap nguap2 lagi tu.. rad baru scan 2D isnin aritu.. da nmpk heartbeat da.. happy sgt masa tu.. cm nk nangis je.. kuasa Allah kan.. Syukur di atas nikmat & rezeki yang Allah berikan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu 24w above rad g wat 4d.. syiok tgk..xpuas kann.. hihi

      Delete
  9. comelnya gambaq dia menguap!..hehe

    ReplyDelete
  10. subhanallah u i tengok video baby u menguap ya allah kagum sgt i. speechless. bestnya :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. cha.. insha Allah..nnt de rezeki u nk faced moment cmni.. aminn..

      Delete
  11. best kan time nih.. simpan nanti boleh tunjuk kat baby bila dah besar nanti..

    ReplyDelete
  12. We are Owner and Operator a General Practice (GP) Clinic in Bandar Sungai Long, Bangi and Putrajaya (Presint Diplomatik - Klinik Pakar KASIH).

    We are looking for a dedicated Medical Officer Requirements at Bandar Sungai Long Clinic:-
    Lady doctor
    MBBS or equivalent from a recognized institution approved by Ministry of Health Malaysia
    Possess valid Annual Practicing Certificate
    Registered with Malaysia Medical Council
    Minimum 2 years working experience in Obstetric & Gynecology
    Attended an Obstetric Life Saving Skill
    Attended A Neonatal Resuscitation Program
    Working hours negotiable with minimum on-call
    Very attractive salary RM7,000 (starting)
    Kindly please send to recommend CV to: aznial@gmail.com

    Clinic information:-

    PUSAT RAWATAN SUNGAI LONG
    NO. 12 JALAN SL 1/13
    BANDAR SUNGAI LONG
    43000 KAJANG
    SELANGOR
    TEL / FAX: 03-90114833


    Regards
    Ir. Aznial Rahmat
    Director
    KASIH Group
    012 312 9264
    aznial@gmail.com

    ReplyDelete
  13. terima kasih banyak atas testimonial ye , boleh refer www.3d-4d-scan-malaysia.com atau www.bayi-ibu.com/3d-4d-scan-malaysia untuk latest package ye ... kalau tidak jumpa muka baby FREE , jantina tak nampak free untuk 22minggu keatas , REFUND kalau jantina salah .. guarantee services ye ... 5d >> HD juga available di ampang , boleh refer kat facebook untuk latest update sonographer bertugas >> https://goo.gl/53vyFG ... cuba klik link ni ye , ada masalah untuk booking online sila sms 0176202933/ 0164383366 (SMS / whatapps sj)

    ReplyDelete