Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 7, 2012

Mulut tempayan senang nak tutup..mulut org? hmm..

Salam Jumaat semua..

lama plak x update blog ni kan. sekarang ni super busy ngan new team.. balik rumah je da gelap.. lucky bleh kua umah lambat sikit.. tp cian kt encik suami la..kene tunggu tqah balik keje lambat..balik pon terus tido.. penangan morning sickness.. memang flat terus.. kt ofis bertahan je.. nasibla tak de muntah teruk-teruk..just rasa lemau and tahap kemalasan yang super tinggi.. selera makan pon tak berapa ade terutamanya time lunch.. tapi untuk tidak menyumbang angin dalam perut yang membuatkan tqah muntah.. tqah makan je biskut-biskut kt opis..

pasal tajuk entry ni..sebenarnya tqah menyampah ngn student-student encik suami yang sibuk nak add di FB tqah... its my personal life okey.. siap dok bahan-bahan encik suami mcm2.. contohnye.. profile pics encik suami.. pastu malam td ms tengah mamai sbb tak boleh tido encik suami ckp ade student die tau pasal tqah eksiden..dok p cerita kat kawan-kawan plak.. ni mesti ade kes ter approve ni.. sebabnye kdg2 nak approve fren tqah filter dulu..lagi 1 sebab kdg2 org nk sewa tudung..so tqah terus approve tnpa siasat dulu..

tak suke key bila org dok jaja cerita peribadi kita.. student should have respect to ur lecturer. bagi tqah la.. dulu rasanya kite tak pernah nak kutuk or perli lecturer sendiri even lecturer tu muda kan.. mungkin sbb mr hubby ngajar kolej swasta..so dak2 kolej ni besar kepala la.. siyes tqah bengang... and ade plak lecturer yang same kepala cam student... ok.. paham..awak tu br grad..ur first job.. but be profesional n respect other people privacy leh tak.. ni tak.. dok pegi cite kat student kitaorg honeymoon kat kk la ape la..

si student ni plak antara ayat2 yang langsung x respect my hubby :

- sir.. perut sihat skrg.. --> perlu ke nak ckp cmtu.. nonsense
- untungla DP FB gmbr pegang tangan --> what the??
- untung la da kawen.. untungla g honeymoon kk --> its our privacy key!

sebab geram nak tempek gmbr..sbb da lame x tempek gambar.. rindu nak tgkp gmbr.. tapi tqah sangat selekeh sekarang..

masa ni baby A xde lagi dalam perut mummy.. hihi..

22 comments:

  1. busybody ye dorang!
    sound je la.. dorang tak makan saman ea?

    ReplyDelete
  2. ewww~
    that's y laa kena filter semuanya kat FB tu... menyampah dgn p'bawa2 citer ni semua... menyibuk...

    tqah, sama laa kite.. dh xde tgkp2 gmbr lg..
    nak g jln2 pun malas.. duk umah je~ hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah.. mmg da filter..cmne tah bleh terlepas.. rindu nk photoshoot..tunggu baby A besarla

      Delete
    2. tgu tummy besar sikit pom boleh...
      maternity photoshoot *wink2*

      Delete
    3. haha.. da buncit ni... pdhl baby kecik lagi.. huhu

      Delete
  3. haha jgn approve! kalau i pun tak suka nak approve org sebarangan ni lg2 student cam dorg ni kang dorg buat mcm kawan2 je plak kang

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak approve..mungkin terapprove..hahahhaa

      Delete
  4. ohhh..sgt annoying la dgn student mcm tu. menyibuk je hal org..xsuke plak linda

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat..tqah mmg da lame bengang..mcm2 cite..fuh..sbr jee

      Delete
  5. tqah!!! tahniah!! baru tahu tqah pregnant.. :)

    ReplyDelete
  6. kepohnya dorg...sbr tqah..kalo kte kn kte bg lg dorg panas...hahaha.jeles la tu kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu xpe..memang kepoh.. jeles kot berkenan kt my hubby kan..haha..lecturer mudaa

      Delete
  7. ohh..teringat pulak time akak saya ngajo kat penang dulu..sekolah menengah je kot..habis adik beradik kitorang, student dia add sekali..-___-"

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. pelik betul perangai budak2 ni..

      Delete
  8. adehh mmg geram dengan mummy jarum ni grrr

    ReplyDelete
  9. orang suka nyibuk2 hal orang ni dekat mana2 pun ada. Huhu..kena filter betul2 kan

    ReplyDelete
  10. tqah darlink...take care ok. jgn hiraukan sgt student2 tu dear. nnt share ur pregnancy experience yer..qaseh nk gak feelling2 mommy-to-be cam tqah ni...mudah2an dimakbulkan Allah

    ReplyDelete
  11. student kah mcm tu? peliknya..dh tak respect pengajar lah pulak..

    ReplyDelete
  12. nyampahnye dpat student mcm tu...
    Hopefully student Sue nnti xde la bz body mcm tu...

    Btw, congrats Tqah :D

    ReplyDelete