Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 16, 2015

Biskut Baby Homemadebyciknuie

Salam all,

Hari ni Tqah nak share product best untuk anak-anak terutamanya yang baby.. mak mak bekerjaya mesti xsempat nak prepare food untuk anak2 kan? jangan risau.. Homemadebyciknuie ade product best untuk baby.. no sugar no salt.. bukan takat baby.. orang kencing manis orang yang xsuka manis pon boleh makan biskut ni.. sebab memang xde garam n gula.. telur pon xde memang sesuai sangat untuk baby..

Biskut ni memang susah nak dapat kat pasaran sebab memang hot selling.. Cik Nuie owner and maker biskut ni memang amek by batch n by order oleh agen-agen.. so kalau nak dapatkan hanya bleh dptkan kan agen yang sah je kt seluruh negara..

bleh lawat facebook Homemadebyciknuie

Senarai Agen kt #agenhomemadebyciknuie

Lambakan biskut every batch. Cik Nuie bukak preorder je key..tp agen yang akan order..kalau korang betul nak dptkan stok kene contact agen berhampiran


Antara Biskut yang ade seperti di bawah :

Toodler cookies ni br open order untuk raya.. sesuai utk 1year++
base : unsalted butter and Badam dicelup dengan coklat


Biskut oat raisin - manis-manis buah


Choco Cheese Straw - kesinambungan dari best seller Cheese Straw



Biskut Cheese Straw.. Yang ni memang best seller.. laju je licin stok


Choco Nestum Raisin - Nestum dalam ni organik nestum ye bukan nestum biase-biase


Oat Kurma - One of best Seller jugak.. kurma ciknuie pakai memang kurma ajwa import dr mekah


Cara makan biskut-biskut baby ni? ngap terus atau bleh bancunh ngn air suam/panas/susu fm/ebm


Selain dari biskut.. ade jugak produk lain seperti..
Oat Blend - terus masuk air panas + puree atau bleh masak atas dapur 2-3 m..
oat blend ni da siap rendam lemon 24hours + keringkan + sangai and blend
Serbuk Bilis - sbg perasa dalam masakan.. bukan tkt untuk anak mak pak pon bleh.. tqah selalu rebus pasta gaul je serbuk bilis ni skit.. xyah goreng dah..haha.. kalau wat bubur tabur je atas bubur..
Serbuk bilis ni menggunakan bilis gred A.. siap direndam dan disangai.. dan diblend.. tggl nak ngap je
Rice Cereal - tak de dalam gambar sbb produk baru.. yang ni menggunakan beras herba ponni.. siap direndam semalaman dan disangai serta di blend.. amat mudah untuk travel.. just cmpo serbuk bilis atau puree je.. setel!


See.. memudahkan ibu-ibu bekerjaya kan? tak perlu nak prepare macam-macam.. yang penting no sugar no salt.. n mdah jugak untuk travel.. 

Harga?? berbaloi la dengan masa yang diambil kalau kite nak sediakan sendiri..tqah list kat bawah ok..

Biskut Oat Kurma - RM20/21pcs
Biskut Oat Raisin - RM20/24pcs
Biskut Cheese Straw - RM20/24pcs
Biskut Choco Cheese Straw - RM20/24pcs
Biskut Nestum Choco Raisin - RM20/27pcs
Milky Baby Cookies - RM20/25pcs - not in picture - based susu.. memang sedap.. pakai freshmilk
Serbuk Bilis - RM 20/100gm
Oat Blend - RM 15/200gm
Rice Cereal - RM 15/200gm

Tqah adalah agen sah di kawasan Hulu Langat, Cheras bt9, Cyberjaya, PJ (Jabatan Kimia), Bukit Ampang.. tempat lain pon boleh tp tertakluk kpd charge penghantaran dan minimum order.. sebab kalau takat sebekas tak berbaloi sangat kan.. whatsapp 0196348003 ye kalau berminat..thankss!!

2 comments:

  1. dah macam jual kuih raya.
    kita selalu nampak tqah update dkt fb. mati2 ingat kan sebelum ni Homemadebyciknuie ni tqah punye tp tqah sengaja x guna nama tqah. guna nama cik nuie plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. ye ke.. nmpk sgt suke mempromote.. xpe brg bagus kite kene promote kan..

      Delete