Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 9, 2011

Blog sepi bak sekuntum mawar merah..

Assalamualaikum (gaya professor not so eazy)..

Actually malas nak update tapi tetiba tangan ni rajin plak nak menaip.. meluahkan keseronokkan.. kesedihan.. ops.. happy2 je selalu.. walaupun ade je sedih.. tak payah nk tunjukkan kesedihan kat orang ok..

lama benar tak update rasa janggal lak nak mulakan cerita.. semua kisah di entry ini berkisar tentang aktiviti weekend yang lepas.. since hari Jumaat 3.6.2011 cuti di opis sebab diganti ngan Cuti Keputeraan Agong seperti yang dinyatakan di entry INI.. Cik Tqah kena pulang ke kampung halaman demi merealisasikan impian sahabat handai yang melangkah ke alam baru.. so sebagai kawan yang sangat supportive kenala support.. 

bermula dengan pengembaraan di pagi hari memecah kesunyian sebelm subu sapie ke LCCT since flight ke Alor Star pukul 7 pagi..so kenala bangun seawal 3 pagi untuk ke sana.. dalam flight sengaja memilih seat tepi tingkap untuk melihat pemandangan yang santek.. nah.. gmbo besa gedabak untuk tatapan korang..

Jakun jugak walaupun naik for the 2nd time..hehe

tak boleh nak bergambar ngn flight pon xpa.. janji dpt tgkp gmbr flight.. flight yang CIk Tqah nek ni flight Bank Rakyat.. tapi iklan je la...hihi

Subhanallah.. cantiknya awan..cam nak pegang je tauu

dah nak mendarat.. nampak tak gunung tu.. tu la gurung Keriang
seterusnya pas sampai je kt airport..adik-adik tersayang da menanti.. destinasi dituju kedai makan untuk breakfast.. sebab lapa sangat.. pas makan je balik umah.. tido kejap.. bangun je tido terus masak untuk adik-adik.. kesian diorang..da seminggu makan nasik bungkus je.. abesh nasik 3 pot Cik Tqah masak walaupun hanya wat ayam masak kicap je..hehe

Petang Jumaat tu kuar ngan An and Gee Jah ke Alor Star Mall dengan misi mencari adiah untuk Saiful and Amirah.. pas je dapat adiah.. makan jap.. then balik..sampai umah pon da magrib.. solat je magrib then kua lagi.. kali ni adik-adik beria dari minggu lepas g nak main boling.. pegi plak Star Parade.. belanja adik-adik men boling.

Keesokan harinya.. seawal jam 8 pagi terus bergerak ke AS untuk pertunangan Cik Fiza. Malas nak taip panjang-panjang.. tengok je la gambar bawah nie

Cik Andam untuk tudung merangkap fotographer :)

me and she.. now she's sumone fiance
 Congrats to Fiza and Ali on ur Engagement :)

Next balik je dari majlis tunang tu terus pegi ke umah Amirah.. ni kawan dari skola rendah till form 5.. ada cite pasal percintaan diorang kt cni .

Congrats to both of u Kapten Saiful Rizal and Amirah

Gee Jah.. Cikgu Rosni.. Saiful and Amirah.. Cik Tqah chubby
 Next Day pegi reception umah Saiful RIzal plak.. tapi dengan An..

An and Cik Tqah

wi bride and groom
 Tahniah semua.. byee







12 comments:

  1. tengok meriah je blog..ni nice blog :D

    ReplyDelete
  2. wewwitttt thanks sgt2 weh..terharu ngn hg.... sanggup tuh blik kedah nk attend tunang aku...waa sedih pn ada,sebak pun ada...mcm2 perasaan la... nway thanks a lot my dear friend...... sgala jasa baik hg hny Tuhan yg mampu balas..chewaahhh

    ReplyDelete
  3. bestnya naik flight..... pastu g umah orang kawen..



    follow ur blog dear..tq..

    ReplyDelete
  4. banyak majlis ye..bstla dpt makan free.heee

    ReplyDelete
  5. like blig ni. btw tahniah utk pasangan. :)

    ReplyDelete
  6. Haffiz MohdNoor:thanks singgah :)

    ReplyDelete
  7. Fiza Zainol: fren rite..susah sng bersama2

    ReplyDelete
  8. Chempaka Sari: ape yg beshnye..biase je..hehe..thanks follow

    ReplyDelete
  9. アヌム ちゃん:taun depan dear..hihi

    ReplyDelete
  10. MIMIE AIZA...hoho.. mane tau besh?

    ReplyDelete