Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, May 26, 2011

Jadual yang padat untuk weekend-weekend seterusnya..

Hello readers..

Sungguh penat sampai ke tulang belulang Cik Tqah ni.. sebab penat pergi ke pulau belum habes.. semalam first day keje lepas ercuti kena pulak attend meeting untuk performance masa company trip nanti.. lepas balik meeting anta barang kat umah then bergegas bersama sepasukan rumate dengan misi mencari hadiah perkahwinan untuk housemate sejak setaun lepas..

biasa la kawan-kawan.. makin menginjak umur.. semakin ramai teman seusia mahupun yang lebih muda dari Cik Tqah melangkah ke alam rumatangga.. tinggallah daku sorang ja yang masih bujang berstatus in a relationship.


disini.. Cik Tqah nak me war-war kan status not available setiap weekend seperti dibawah : (jika nak wat temu janji pastikan booked lepas waktu dinyatakan)

28-29 Mei 2011 : Misi kenduri osmet di Sg Petani, Kedah + proses penghantaran Mama n Baba tersayang ke Mekah (mintak mama suh tolong doa Mr Lebah dapat kije baru + bleh kawen cepat)

3-5 June 2011: Misi Pulang bersama Air Asia dari KUL ke AOR pada jam 7AM ( kene susahkan orang bangun awal anta ke KL Sentral). Isi kandungan Misi : Majlis Pertunangan ... + Majlis Perkahwinan Ex-schoolmate from sekolah rendah till sekolah menengah (yang kawan 10 taun kat entry INI)

10-12 June 2011 : Misi pembalikan Mama dan Baba tercinta dari Tanah Suci Mekah..

17-19 June 2011: Misi menyelesaikan trip company terbesar aka family day di Lumut.

25 June 2011: Paintball Mission dengan teammate di Selayang Mall

ha..kan da kata.. setiap minggu busy.. tak taula bleh cope ke tak.. risau mata jadik cam menatang bawah ni je



die xpela comey..kalo Cik Tqah? comot kot..

btw.. baru pasan muke nmpak sangat penat..tu pon setelah ditegur orang.. malam ni perlu cukup rehat..


muke atas ni nampak cam muke penat tak? hepi je kat laut.. nak dok je kat pulau leh.. tak payah pk pasal kije..gaji masyuk bulan2.. sape bagi kije cmni??

4 comments:

  1. tu la kalo duk snorkeling kat pulau then dapat lak gaji masyuk best gak kan...tapi badan jadik legam la pulak nanti..hehe

    ReplyDelete
  2. haaa..mmg padat,,hahhajkhaj

    ReplyDelete
  3. Papa Mifz : betui jugak kan..ni pon da sun burn teruk..hehe

    ReplyDelete