Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 29, 2011

Doakan yang terbaik untuk Mak

Salam readers,

Di kesempatan ni Cik Tqah memohon semua readers untuk berdoa untuk nenek Cik Tqah yang dikhabarkan tenat ketika ni.. actually dari petang semalam masa Cik Tqah ondaway balik ke KL lagi adik Cik Tqah kol bagitau keadaan nenek agak tenat..

menurut kata adik Cik Tqah.. tanda-tandanya sudah ada.. based on buku yang diorang baca:
1. Telinga jatuh
2. Kening tidak terletak pada tulang
3. Kaki tidak tegak ketika tidur..

Boleh refer kat link INI
Tanda-tanda yang Cik Tqah tengok sendiri last weekend adalah tangan Mak asek pegang hujung kain.. macam arwah Wan dulu sebelum pergi meninggalkan kami last year..

but Ajal di tangan Allah.. kite pon xtau kan.. so hanya mampu berdoa..

Cik Tqah pernah citer pasal mak kt entry ini.. Mak

Hmm.. standby kalau-kalau nk kena balik dalam masa terdekat ni.. doakan Mak OK.. :(

5 comments:

  1. semoga semuanya baik2 je k dear :)

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah mudah-mudahan selamat semuanya..
    Banyakkan berdoa dan bersedia dengan segala kemungkinan :)

    ReplyDelete
  3. semoga baik2 blaka... berdoa utk yg terbaik

    ReplyDelete