Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 13, 2011

Pangkor Beach Resort - Accenture Project Retreat

Salam semua..

Muke da gelap.. sunburn sebab pegi bercuti free..
sapa yang tak suka kalau pegi bercuti fully sponsored? susah nak jmpe kan..hihi..
as appreciation manager sponsor percutian.. bukan full free and easy la..just ade few event yang kene attend..yang lain memang free and easy.

tambah pulak tempat becuti tu bukan calang-calang murah.. Pangkor Laut Resort.. Private Island.. per nite kalau bilik paling cikai waktu cuti sekolah ni cecah RM 500.. sapa tak nak kan.. last year masa birthday Cik Tqah atas event yang same menginap kt Avillion PD.. ada cite kt entry INI.

but different to last year.. ramai malay gurl yang join.. since all of them da roll of.. tinggallah Cik Tqah sorang2 dalam projek Shell ni plus 2 new Joiner.. tak pernah cite pasal diorang ni lagi kan.. Shiqim and Wahee.. layankanlah gambar kt bawah ni..ops..lupe lak nak tangkap gambar dalam bilik.. x excited sgt sebab xramai kawan..

Ni la Wahee and Shiqim

Ni Cik Tqah gemuk

nice kan scenery kt cni

ni capture masa nak sunset..sangat cantekk

oh..beach gurll

sopannye..cam nak nek pelamin kann

Last but not least.. makeup by Wahee..

Thats all guys.. nak p solat then nk blah balik.. next week nak g jalan2 Melaka ngn mama n siblings.. can;t wait.. luvv u all..

4 comments:

  1. nak tahu sesuatu x?
    saya kan tak pernah pergi pangkor. kalau teluk batik dengan lumut tu selalu je pergi. sobsob.
    tak tergerak nak ke sana.

    ReplyDelete
  2. hoho.. dhiera.. i first time smpai pangkor tau.,. haha

    ReplyDelete
  3. @lizzie : hehe..sume org suke kann

    ReplyDelete