Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 30, 2012

Patch Lace for Engagement Dress

Hi all,

its Monday.. mood? lazy sangat-sangat kan.. btw.. nak share my DIY project with my sister for my Engagement Dress. Patch Lace dekat baju tu..xnak bagi nampak kosong kan..

My Theme colour akan direview after majlis tu.. stay tuned kalau rajin i update immediately. kalau tak Cik Tqah simpan as pekasam dulu.. da basi baru tayang.. ok.. share 1 pics of the patch lace here.. and the colour is....


half of it only..utk pengetahuan u all.. Cik Tqah beli lace ni sangat murah.. then design n patch sendiri and letak beading.. dalam pics ni lace without beading lagi.. :)

16 comments:

  1. wahh cantik-cantik.. nampak sangat exclusive..

    Salam perkenalan dari saya.

    Farrah Anuar
    farrah-anewdaybegins.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Farrah : thanx dear..baju u pon cantek sgtt

    ReplyDelete
  3. Cantik lah Tqah sayam. Jangan lah simpan jadi perkasam, kasi fresh Shag nak tengok ;))

    ReplyDelete
  4. shag : hihihi.. kalau rajin update cepat2 la :P

    ReplyDelete
  5. wink wink wink!

    tak sabar nak tunggu kad undangan dari mrs lebah untk wedding nanti:)

    semoga pertunangan tu berjalan dengan lancar dan sempurna dear=)

    ReplyDelete
  6. pelangi : thanks dear.. doakan jodoh kitaorg cepat k.. :)

    ReplyDelete
  7. rajin ye buat sendiri~ baju tqah mne plak?

    ReplyDelete
  8. eh, salah baca. with my sister for my engagement dress. sowi~

    ReplyDelete
  9. hi..

    bole saya tau awak beli lace tu katne?
    saya nak try d.i.y veil untuk nikah
    thank you dear

    ReplyDelete
  10. @dhiera : nk jimat la dear..kalau upan mau ratus2

    ReplyDelete
  11. @illa : muaz textile.. harga less than 20/m.. u kene ptg n design sendiri la dear :)

    ReplyDelete
  12. Promosi border lace
    http://ailinnilzaboutique.blogspot.com/2012/09/border-lace.html?m=1

    ReplyDelete