Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 17, 2012

Review Pre Honeymoon Fraser

Salam all,

Masih hutang banyak entry untuk catatan sendiri.. such as Vietnam Trip.. wedding review and etc.. so jika diberi kesempatan dan kerajinan boleh la update blog sambil membayar hutang-hutang review di blog sendiri.. banyak nak diceritakan tapi tahap kemalasan melanda membuatkan asek tertangguh je nak update..

Actually honeymoon ke Fraser tak de la dirancang sangat sebab both of us dah pernah ke sana 2 tahun lepas together.. masa first dpt pinky.. masa tu memang da snap habis-habisan gambar..pakai hp cikai je masa tu.. hihi

untuk honeymoon ni beli streetdeals punye voucher.. stay 2 D 1 N di Fraser Silverpark Resort (22-23Sept 2012).. Bilik sangat luas.. tapi xdela cunz sangat..sebab perabotnye lama.. water heater pon xberfungsi... sejuk gile kot mandi.. hahhahaa

gerak dari KL kul 10 camtu.. checkin kul 1.. then lepas checkin balik bilik terus makan.. padahal dekat rumah da makan tadi.. before kua tu.. btw cik tqah masak ayam masak merah ngan nasik je.. konon nak singgah berkelah.. tapi xsinggah pon sebab orang ramai.. 1 more thing kitaorg xisi minyak.. konon nak isi dekat2 nak sampai..last2 sampai xde stesen minyak.. terus je panjat fraser.. tawakal je sempat untuk turun..

aktiviti lepas makan solat n lepak2 pastu tido.. bangun tido je turun snap2 gambar kat kawasan resort.. then balik bilik da malam.. tengok tv kejap..abeskan makanan yang lebih then tido sampai pagi.. honeymoon cmtu kan.. tido je aktivitinye.. hahaha..

suppose ingat nak dinner kat luar.. sambil tengok bola.. last2 2 2 orang tido.. xbangun dinner..

sok paginya bfast di hotel then checkout.. pastu snap2 pic sekitar fraser..then shoot balik.. yang paling ingat skali tkt minyak abes.. lagipon fraser panas.. kalau ade angin je sejukk..kalau xde angin cm berjemur tepi pantai.. hihi.. beli la sikit fridge magnet untuk peti ais kami dan keluarga.. hihi..

layan je la gambar kami..banyak lagi.. tengok kt fb..hihi

pose gedik romantik..lakonan cukup hebat

we after 6 years ++ together

depan hotel 

view from our room

tarikan di fraser

pose cover album

sweet korean style.. paling comel Mr Lebah

16 comments:

  1. eyh eyh.. sape yang tolong snapkan gambar2 ni? :)

    ReplyDelete
  2. zila : ni suma encik tripod kesayangan yang snap.. self timer.. setup untuk angle by mr lebah..hihi

    ReplyDelete
  3. wah! sweet je.. sama la zila.. rad pon dok t'pk tadi spe la yg snap pic mereka be2 ni kan.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. tripod la..kalau x mana nak dpt gmbr berdua.. kan xbest tangkap gambar sorg2..hihi

      Delete
  4. sweetnya lps kawen.. happy2! :D bila turn sy ni..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar ea..hihihi.. nnt bleh tgkp gmbr sweet2..tu lom upload gmbr kt kk

      Delete
  5. huhu..bestnye, jeles nih. btw bukit fraser cntik kan tqah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..cntik untuk bergambar.. tp xsejuk sangat..mlam je sejuk gile.. siang panas sikit

      Delete
  6. Wahhh sweetnya :)

    MJ tak penah sampai Fraser Hills lagi :)

    ReplyDelete
  7. Xpnh lg sampai fraser. Nak pg jugakla!

    Btw,gambar2 tu sume sgt sweet lorrrr.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pegila nnt wawa.. hehehe.. pakai tripod.. hihi

      Delete
  8. seb la ramai yang dah tanyer kat tas..
    awal2 pkir..eh tqah ni bawak op g hunymun ke..
    hahahahaha...manis sungguh la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..rmai dah tanye kan.. sile bc entry terbaru kt sabah lak.. xde gmbr cntik g.. tunggu day2 br banyak gambar.. hihi

      Delete