Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 13, 2010

GiveAway Akhir Tahun 2010

Cik Tqah ditag daripada cheqppjoy untuk GA ni,..
antara syarat-syaratnye ialah :


1. buat entry  "GiveAway Akhir Tahun 2010"
and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke entry ni
http://taq6889.blogspot.com -->done

2.Jangan lupa letakkan gambar ni skali kat side bar blog korang  
dan link kan terus ke entry ni ye. Kalau pic besar sangat, korang tolong kecikkan ye.

3. Menjadi follower/cucu Tok Esah. Kalau tak nak pun tak paksa.
Kalau dah tu tak pe lah.-->follow oledi
4. Buat satu slogan tentang,

 " Azam saya tahun 2011 ialah nak menajadi manusia berguna pada bangsa n agama.. nak akwen cepat.. nak kumpul duet banyak banyak..nak pegi bercuti ngan heliza kat bandung kalo ade duet lebih.."

tak lebih 100 patah perkataan.-->done 

 5. tag 3 orang @ lebih blogger 
lain dan pastikan diorang tahu bahawa mereka telah ditag!
6. Dan last sekali, 
jangan lupe tinggalkan nama dan link entry penyertaan korang kat 
kotak komen entry "GiveAway Akhir Tahun 2010" ni ye.-->akan di paste

2 comments:

  1. Salam, terima kasih kerna sudi join GA akhir tahun.. semoga azam tahun baru tercapai..

    p/s: maaf sibuk sikit nak balas, exam 2 minggu!!

    senarai nama penuh boleh lihat sini..senarai penuh join GiveAway akhir tahun 2010

    ReplyDelete