Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, December 18, 2010

Nak Jumpe Gee Jah Tapi Terkesima Sebab Terjumpa Cik Epal

Salam malam Ahad kengkawan.. Cik Tqah baru jer balik dari jumpe kawan sekolah Cik Tqah.. Gee Jah.. sape tak kenal blogger baru yang agak meningkat naik sebab die kawan Heliza.. ha.. tak kenal lagi? meh nak bagi link belog die.. ni ha..Gee Jah amek la.. Gee (geng sekolah panggil die Gee)datang sini sebab pegi kenduri kawan die dekat Sabak Bernam.. disebabkan xsempat berjumpa di kampung die sanggup meredah highway yang panjang ke Kuala Lumpur untuk berjumpe kawan-kawan seperjuangan dahulu.. naseb baik la die ingat lagi rupa Cik Tqah.. padahal baru je jumpe Raya yang lepas.. hehe.. even kitaorang jauh kitaorang masih calling-calling ok.. perancangan yang diatur tak berape rapi.. ketika Gee Jah menghampiri Mid Valler die pon roger Cik Tqah.. dah nak sampai.. dengan kelam kabutnye Cik Tqah terus solat Asar dan berisiap ala kadar (padahal tempek bedak 1 inchi ngn blusher siap pakai eye liner lagi).. Dengan hanya menaiki bas RapidKL perjalanan yang dituju adalah Mid Valley.. then sms Gee Jah : 'dah nak sampai ni.. where should I meet u?'
dengan sepantas kilatnya Gee Jah reply : 'centre court..ade bear besar-besar kat sini'
bile sampai je kat centre court tuh.. tetibe..
.
.
.
.
.
.
.
ha.. suspend je kan.. Cik Tqah usya dekat-dekat.. wa.. macam Cik Epal.. terujanya..betoi ke Cik Epal ni.. masa tuh Gee baru dok sembang-sembang n nk tangkap gambar ngan Cik Epal.. Comelnye.. cam nak picit je pipi die tuh.. Actually Cik Epal tak bape kenai Cik Tqah sebab Cik Tqah ni silent reader je..jarang nak menonjol diri.. :P.. 

muke penuh kemaluan malu-malu kucing mahu bergambar bersame artis.. maap yer Cik Epal.. Cik Tqah memang agak pemalu

mata tengah usya kat hp Cik Epal ni.. mesti burok je gambo dalam hp die..

All bloggers.. di tengah-tengah kesesakan Mid Valley

Cik Najmi a.k.a Nami kawan Gee yang comel.. Cik Epal dah salah paham ingatkan die Heliza.. 
Cik Epal oh Cik Epal awak silap orang tuh..


after posing-posing then kitaorang berpecah sebab perot Cik Tqah da minta diisi..lapa kot.. dari pagi tak makan.. just makan roti telur je pagi tadi..Cik Epal and the geng nak pegi tengok wayang katanye.. then kitaorang pegi mam kat OASIS Foodcourt.. Cik Tqah sorang ja yang melantak.. makan Portugise Grill kat situ..Pari Sotong.. actually die letak ikan pari n sotong.. marbeles.. 

ha..ni la Pari Sotong..

Tayang gambar makanan.. kawan-kawan Gee memang suke mengambil gambar..Cik Tqah sukeeee!!

Gaya muncung itik lagi.. yehaaa...

tengok.. Nami da tiru gaya Heliza.. Gee siap ugut nak bagitau Heliza pasal Nami wat gaya ni.. 
abes la hampa Nami

alolo.. majok ke ge.. jangan wat muke sememeh ekk.. cenyum cikett

then tengah-tengah sembang tetibe ade orang datang nak promote somthing..layan tak layan jer la kitaorang.. selalu kat KL ni kan ramai orang suke menipu.. rupe-rupenye die juai minyak wangi Ralph Laurence(betoi ke eja cmni?malas nk pegi tengok kat kotak la).. disebabkan Hani kawan Gee memang menggunakan produk ni.. die terus beli.. die cakap memang ori.. Perfume tuh hanya RM49.90 je.. murah kan.. kalo ori punye ratus-ratus kot.. yeay..Pasni Cik Tqah akan wangi berpanjangan sebab pakai perfume Ori (sebelum ni sume perfume murah jer..tak tahan lame).. jangan jeles ok.. zass gambar model Perfume jum...

13 comments:

  1. perghh asal nampak gemok kat sini? haha. sedapnya makan makan! :D

    ReplyDelete
  2. mane de.. Cik Epal lagi kurus dari i okey.. ha..nanti pegi foodcourt tuh..sodapp

    ReplyDelete
  3. Wahh~ Pertemuan tak di sangka ye! Hehe. Shag tak pernah lg jumpa sesapa termasuklah En BA kita tu. Even duduk dekat, segan nak p jmp. Terserempak pun tak pernah kat Alamanda tu :P

    Cik Epal ni cantek! Ni mintak tutorial pakai shawl ni lah :D

    Shooping perfume jeke? Ralph? Wangi tak? Dulu Shag beli brand apa tah. Lupa. 39.90 je. Lepas diskaun dapat 30 ;)

    ReplyDelete
  4. he..gee jah paki tdg dari eshope saye :) jmpt lah singgah..:)

    ruginyerrr....nk jumpe gak :)
    salam kenal tqah :)

    ReplyDelete
  5. pergh..besh jalan2 jumpe blogger ~~

    ReplyDelete
  6. pergh..besh jalan2 jumpe blogger ~~

    ReplyDelete
  7. cik namie datang..hahaha...~gambar i pun ada...tq tqah ;-) cepat betol die update

    ReplyDelete
  8. wah~~~
    cik epal~~

    comel la korang~~
    tidakk!!!

    lalala~~

    ReplyDelete
  9. shag:kebetulan je..actually xtaw pon yang gee ngan cik epal rancang nak jumpe. cm suprise gak la. ha..tuh kene tanye cik epal la shag..hehe..
    wangi dear..die jual murah sebab pasni da xde stock dah..
    soffya cik bulan: ye ke.. cantek.. selamat berkenalan jugak
    kay yea:kebetulan je.. hihi..
    namie: yer r..hampa kan heliza..mesti kena boh jugak
    chittysarah: cik epal sorang je comel..hihi

    ReplyDelete
  10. uikss mana ada sy comel pun..huhu

    tqah: tqah pun dh femes skang ek..ramai pengunjung blog..hehe

    ReplyDelete
  11. hahaha..pndai je gee.. hampa lagi pemes ok

    ReplyDelete