Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 28, 2010

Suma dapat Buffered Earning Nuffnag..Awat Cheq tak dapat pong?

Cik Tqah pelik la.. macam mana depa punya nuffnag sampai beratus-ratus..naik jeles pon ada.. bukan pa.. depa update entry orang mai belog dapat duet.. napa cheq tak dapat pon.. sedeynye.. nak jugak duet free tanpa bekerja.. mood orang tengah pokai camni la.. awatla gaji lambat sangat bulan ni.. 


Encik Nuffnang..bila nak bagi kat cheq macam depa dapat tuh.. depa suma bangga Encik Nuff bagi duet kt depa.. tapi Cik Tqah tak dapat pon.. Cik Tqah nak jugak rasa duet dari Encik Nuffnang.. traffic Cik Tqah pon rendah.. sedeynye.. memang entry Cik Tqah tak power cam orang len.. Cik Tqah rajen je BW.. tapi time BW jer traffic nek.. sedey tak? kalo tak sempat BW tak de sape nak lawat.. ju nanges ramai-ramai kepada sape yang bernaseb same ngan Cik Tqah.. 
wa... KL da nak banjir campo air mata and air ujang.. 

moode: sedey coz tak dapat gaji lagi.. sape simpati sile komen entry ini..huhuhu

10 comments:

  1. mungkin sebab survey kot..cube jawab survey 2 macam wat karangan..mana tau nanti dapat BE. =]

    ReplyDelete
  2. sama jugak senasib...tapi tak ambik kisah punya lah...Tujuan akak berblogging ialah untuk menjadi seorg blogger...itu matlamat!!! soal nuff ke apa ke hanya sampingan...

    ReplyDelete
  3. chep: dah jawab panjang2 da.. survey pasal biodata kan
    sharifah nor: hehe.. tgh pokai pk duet jer la..ttbe mentality berubah

    ReplyDelete
  4. Huhuu, samala kita cik Tqah,
    Graf pun turun je skg.. :)

    ReplyDelete
  5. Shag pun tak pernah dapat ;'(

    ReplyDelete
  6. tqah n da geng.kita serupa la.yeah,elly jumpe gak kawan2 blogger yg senasib ngn elly.hehe.
    elly pun ari2 post entri bru.blogwalking.mcm2 tau elly wat smata2 nk traffic up,dpt be byk.jd femes la.hehe.tp wawawa.

    hrp2 ada keajaiban la kn.

    ReplyDelete
  7. tiqah...hehe..namie xamik pusing pun hal2 nuffnang nih...janji dapat jumpa kenalan blogger cam tiqah dah hepi dah :-)

    ReplyDelete
  8. yg dpt tu sbb ramai gila pelawat kot..

    ReplyDelete
  9. nahhh bace sini

    http://www.iniwootwoot.com/2010/12/jadi-kayo-dengan-nuffnang-tips-lagi.html

    ReplyDelete