Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Friday, April 22, 2011

Inner tu saya punya



Sila klik gambar diatas untuk menjoinkan diri

Syarat-syarat penyertaan:

1: Follow belog Mrs VIP

2. Namakan entry seperti diatas

3: anda wajib mengetag sekurang-kurangnya 2 orang kawan, lagi meriah lagi best kan?? pastu inform orang yg kamu tag tu...kang ternganga je..xtau. haip!

4:  xperlu letakkan sticky entri, atau apa2 pada side bar, ikut suka ok.asal bahagia

5:letakkan sekeping gambar anda 'bertudung' yang paling ayu.


6:tarikh tutup : 07/5/2011  dan hadiah akan dipos sebelum 11/5/2011
  

7:pada yang xbertudung pun boleh join cuma letakkan pic bertudung ya darl.

dah siap? tinggal link anda diruangan komen ^^, gud luck . 

ok.. nak tagged


and 




10 comments:

  1. lawa inner tu.

    ingatkan kain felt buat keychain tu

    ReplyDelete
  2. Salam.bw here^^ nice blog :)
    Feel free to visit me @ frommetoyou~
    :)

    ReplyDelete
  3. amoi:yup..sj je test power..hehehe

    from me to you.,.da follow u.. :)

    ReplyDelete
  4. wewit;))
    okeyyy yg..lpas exm auww pelangi wat entry...tu pon jenuh nak wat satu entry..kui3x

    ReplyDelete
  5. thnx cik tqah...! jap nk join jgk la..

    ReplyDelete
  6. tqah..thnx tag..km dh join...hehe

    http://shilagyla.blogspot.com/2011/04/inner-itu-saya-punya.html

    ReplyDelete
  7. good luck...

    xleh tgk inner....suka sangat2..hehe

    ReplyDelete
  8. gudluck sweety =) thanks join! salam kenal ^^,

    ReplyDelete