Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Friday, April 22, 2011

Its Friday Blues


Hello Readers,

Its friday.. I loike.. Hari Jumaat sentiasa dinanti oleh seluruh pelusuk bumi dan yang paling pastinya memang Cik Tqah suke..

Hari Jumaat adalah Penghulu segala hari.. ini semua murid-murid sekolah ebragama Islam tahu sebab ustazah ajar dalam sukatan pelajaran

Hari Jumaat jugak Rehat paling lama.. padahal tak da pon dalam jadual kerja rehat lama.. semua orang wat rehat sendiri

Hari Jumaat mood terus bertukar kepada kemalasan  yang melimpah ruah seperti sungai yang dilanda hujan tanpa henti..

Hari Jumaat merupakan hari terakhir bekerja dalam minggu itu..means sabtu and ahad boleh berehat.. pergi merapu meraban sesuka suki hati..

Hari Jumaat selalu dijadikan excuse untuk pulang awal dari tempat kerja.. wa..yang ni I really like..

but still menda tak besh kalo hari Jumaat terutamanya bagi penduduk di Kotaraya Metropolitan KL..

Hari Jumaat selalunya berlaku Jem yang amat dasyat sepanjang jalan.. sangat membosankan terutamanya apabila terpaksa mendrive seorang diri untuk pulang ke Istana Batu di tengah-tengah Kotaraya itu..

5 comments:

  1. aduhai...kerja rajin2 laa mrs lebah..
    nk balek cepat jew tau..
    hik3 gurau jela..

    esk cuti yeaa;) suke la tue

    ReplyDelete
  2. pelangi: rajin je nio..xwat keje dr lps lunch td..haha.. mmg truk.. cuti besh..pnt woo dtg keje.. study besh k

    syafiq: ape tuh..lupe lak..dulu amek je arab..hihi

    ReplyDelete
  3. jumaat pun ade maharaja lawak. jom tengok!

    ReplyDelete
  4. umah xde astro..tunggu org upload kt utube je r..huhu

    ReplyDelete