Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Friday, April 22, 2011

Saya Mahu Skirt Itu pliss...

Hello Readers..

sape je kan yang bc blog ini..biarlah.. ini lah tempat Cik Tqah meluahkan perasaan yang keras seperti sabun buku FAB.. sekarang ade lagi ke tak jenama tuh yer?

ni nak citer ni.. ok.. cer citer cer citer (gaya usop wilcha).. suke benar orang nak tiru gaya die kan.. da glemer giler even takde la meletops sangat movie tuh kan.. kata Mr Lebah same je gaya die berlakon.. mungkin trademark tuh yang menyebabkan die glemer.. ops.. terlebih sudah.. mau citer pasal mende lain ni..

Lets be sries here.. I really want dis skirt.. plis..


dah lame giler mengidam skirt ni.. dok tengok orang pakai cantek giler.. but Cik Tqah ni bab beli online ni susah giler k.. for the first time beli online produk muka.. but tak berkesan.. boleh tak tetibe serik nak beli online.. tak kire.,.kat mane ada jual by hand.. usya ni kat GM plaza.. bukan tak reti nak pegi GM plaza but.. agak susah sebab tak tau nak parking kt mana..penah pergi 2 kali.. hoho.. nak plis...

Actually kale pink or kaler kuning bawah ni yang better?


tengok kat blogshop online RM 38 paling murah..agak-agak kalo pegi GM plaza dapat rm 20 ke tak? sebab GM ni die jual borong.. tetibe mood nak menghabiskan duet.. series nak ubah penampilan.. tah ape-ape je kan..

one more thins..plis doakan Cik Tqah kurus dan selim melim..hahaha..

ok la.. bai..

p/s: sok nak pegi amek IC baru.. yerla..kan ritu kene curik..

pics  credit to : http://bloomingcotton.blogspot.com

3 comments: