Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 3, 2012

Dugaan before kawen

hai all..

 mood tgh stress down n recover.. mesti pelik yang..yang pastinya ni dugaan terbesar la..
pasal photographer.. sepatutnya photographer da setel kan.. masalahnye sekarang.. my official photographer tetibe dpt tawaran further study di UK.. furthernye 17 Sept so sempat la shoot.. the problem is.. his parents nk nikahkan die before fly.. n guess what.. wedding die same day ngn mine.. memang bukan rezeki la.. and last nite sakit kepala before balik keje.. balik sharp kul 6 tapi sampai umah 745 malam..ngan jem lg.. tensi2 ngn stock my little business de problem.. plus dpt berita cmni.. segedebuk atas kepala.. after talk to him usya balik fb cari photog area Utara.. n terjumpa balik photog yang xjadi tu.. nasib baik tarikh masih kosong orang x book.. n now tunggu feedback dari photog tu.. n da dpt refund from my previous photog..
terpaksa faham n kesian gak kat previous photog tu sebab unexpected.. sepatutnya dia fly next year February.. dengan rasa bersalahnya die nk bagi free custom album.. n siap wat tawaran lagi suh shoot n burn n nak tolong edit.. n bg free custom album.. huhu.. doakan segalanya berjalan lancar.. n doakan this new photog ok.. sebab memang xsempat da nk jumpe.. facebook n phone je jd penghubung.. janganla wat hal xdatang plak..huhu.. sebab photog tu pon kt penang.. jauh nak balik pulak..

8 comments:

  1. InsyaAllah segalanya akan berjalan dengan lancar.

    Qaseh adakan 1st giveway. Nak hadiahkan guestbook dan paper latern.jom join

    http://qasehfariza.blogspot.com/2012/07/my-1st-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  2. dugaan sekejap je tu..be positive k :)) insyaallah everything will be fine lepas ni.. doa2 ya :)

    ReplyDelete
  3. Qaseh : doakan ya.. aminn
    Saila : thanks dear..huhu..last minute kann

    ReplyDelete
  4. yup..
    positive ya.
    kan dapat byk free gift lagi tu.
    bnd yang x expect mcm ni la yang kna prepare kan.
    hope dpt la secepat mungkin photog baru ya.

    ReplyDelete
  5. Hi..!! Special Promotion Only for Bride2Be..Click Here http://lembayungsenjaphotography.com/blog/promotion-bride2be-b2b-blogger/

    ReplyDelete
  6. InsyaAllah.. semuanya akan OK.
    Dun worry too much yer.. :)

    ReplyDelete
  7. yup. dugaan kejap je ni. jangan susah2 hati ye..seri pengantin tu kena ada..hehehe

    insyaallah everything will be fine :)

    ReplyDelete
  8. SarahSyafiq : thanks dear.. alhamdulillah.. da book photog baru.. nasib baik still available

    Lembayung Senja Photography : thanks for ur offer :)

    nYomel : thnks dear.. aminn

    erna : yup.. kejap je.. dipermudahkan juga sebab da dpt photog yg sesuai.. da byr booking pon.. huu

    ReplyDelete