Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 4, 2012

Like, Post & Win RM600*



Wow.. tetibe rasa nak join contest.. ni semua gara-gara hadiah yang besh dari contest ni.. tengok la hadiahnya dari Ex Bride to be yang popular di SINI

Syarat-syarat agak mudah.. tapi entry kreatif i try la..

okie..nak start ngan entry kreatif ni.. Bismillahhirrohmanirrahim..

Serba sedikit tentang Journey of Bride to Be by Shakina Farhan ni. 

Pertama kali mengenali blog ni dari sahabat baik Puan Fiza. First time baca blog ni.. wow.. ohsem.. masa tu la mula semangat berkobar-kobar nak kawen (even encik tunang tak proposed untuk tunang lagi). Masa tu gak Puan Fiza tengah busy ngan wedding preparation and kitaorang saling bersembang pasal blog Kina. Pasal DIY Kina, wdding inspiration. Sangat teruja ok. Blog Kina merupakan salah satu sumber rujukan untuk blogger masa tu. Wedding package, wedding photographer, videographer, semua Kina share. Even Kina da jadi Ex-B2B pon Kina still share pasal wedding. Pasni doakan Kina dapat jadi Wedding Planner sebab Kina suka explore banyak info. InsyaAllah.

Serba sedikit tentang contest & hadiah contest 

Melihat pada hadiah yang ditawarkan membuatkan Cik Tqah sangatlah teruja. sape tak nak bibir merah merekah and gigi putih berseri di hari bahagia. tak semua insan dilahirkan dengan gigi putih kan. so 3D Crest Whitening Advanced Vivid adalah penyelesaiannya. mesti tersenyum lebar di hari bahagia nanti kan. Telekung sulam pula boleh dijadikan barang hantaran. sape tak nak 1 dulang free kan.. mesti semua nak.. hope dengan dengan EFFECT Tony Moly Lip Tint + 3D Crest Whitening Advanced Vivid semua orang akan terNGANGA LUAS tengok pengantin (ok tutup mulut lalat masuk kang)

Nak transform gigi sedikit kuning tu ke putih aci takk

Kreatif ke entry? hope memenuhi kriteria.. Doala dpt kan.. Aminn




8 comments:

  1. Hi tqah! Thank u! Takpe simple pun best je & mana tau rezeki kan..All the best dear! :)

    ReplyDelete
  2. Good luck Cik Tqah

    kita BIE Daripada B2B Blog : Jalinan Cinta

    salam perkenalan. Hope dapat exchange link dan tukar2 cerita juga :))

    ReplyDelete
  3. Kina : Thanks dear.. hope dpt.. hihi
    Pelangi : yeayy..tenkiu2
    BIE : okie.. i put u in my link..btw..thnx

    ReplyDelete
  4. http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html mari join sini..banyak hadiah menarik..

    ReplyDelete
  5. gudluck dear and all the best :)

    ReplyDelete
  6. @cynta ieda : insyaAllah..hihi
    @sarahhernyzar : thanks a lot dearr

    ReplyDelete
  7. bestnyer entry mesti menang nih..hehehe

    ReplyDelete