Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, November 28, 2010

alasan ponteng kije/mengelat/mengular..

disebabkan esok ari isnin..mesti ramai yang malas nk pegi kije kan..


ha..malam ni cik tqah nak kongsikan ape korang boleh bagitaw bos kalo korang malas sangat nak pegi kije esok  yer

1. sakit perot.. more suitable untuk pompuan.. boleh ckp kat bosa korang korang ni period pain..die bukan boleh check pon.. boleh gak diterima akal kalo pegi dekat doctor utk mintak mc..haha
2. ader urgent family matter.. ha.. ni time betol2 urgent nk wat pape.. jangan gunakan selalu la.. kang bos pelik plak korang nye family asek problem jer kan..
3. kucing sakit.. ha.. ni amek pengalaman kawan Cik Tqah.. nnt jangan lupe mintak kt doctor kucing tuh MC key.. haha
4. kene balik main company.. ha.. ni kalo kes macam Cik Tqah yang dok kat tempat client.. boley wat alasan laptop rosak ke.. nak kene jumpe bos kat main company ke.. hehe..
5. kete rosak.. skali skala boley la pakai.. hehe..

ha.. sudah-sudah la tuh..pegi wat kije ok.. jangan pakai sangat alasan Cik Tqah yang merapu ni ok..kang bos dapat detect naya korang

nota kaki: kawan Cik Tqah da salute sbb slalu bg idea bernas untuk mengelat..haha

4 comments:

  1. hahaha..siap mengajar alasan ponteng keje.. =D

    ReplyDelete
  2. hehehe.. da lame tulih..saja br nk pos

    ReplyDelete
  3. alasan senggugut sangat berkesan. haha

    ReplyDelete
  4. yeah.. yg tuh plg berkesan kalo nk amek MC :P

    ReplyDelete