Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 30, 2010

CONTEST GAMBAR KENANGAN SEKOLAH DULU2

Cik Tqah nk join contest ni boleh?? suke ati la kann
syarat-syaratnye:
1) Mst ade blog sendiri tow  PENTING ! -->my belog http://atieshaadriana.blogspot.com/
2) Jadik follower bLog ida dlu  bg yg dh ada,terima kasih tow    AMAT PENTING!!! -->sudahh
3) Letakkan ‘Contest gambar kenangan sekolah dulu2’ sbg tajuk entry     korang  (jgn lupa wt entry pasal pic tu) dan banner diatas berserta linkkan  teros kt entry ini tow....ida syg korang bnyk2   PENTING !! -->tgk kat atas
4 )Upload kn gmbar kenangan sekolah korang dulu2 (xkish sorang atau beramai2)
tp bg yg still sekolah ag.korang pom leh join gk,tp mst berpakian sekolah korang ek...PENTING !
5) Dlm gmbar tersebut ,nyatakan nama sekolah korang jugak
6) Hantar link entry korang didalam kotak komen entry contest ini. PENTING !!
7) Tarikh tamat pd 11/01/11 @ 11 jan 2011.

ok..ni gambar kenangan tuh:

people yang ade dalam gambar nieh:
Gee Gee Jah atau nama sebenar Fauziah.. da jadik Cekgu skang ni kat Langkawai.. kwn bek Heliza n sudah glemer.. hoho
Asela: Dah jadi Cikgu kat Matrik Labuan.. bakal mendirikan rumahtangga lusa (1/12/2010)
An: nama sebenar Nor Adliana..student UniKL.. 
Tqah: Cik Tqah aka Nur Atiqah.. sudah jadik programmer kat company swasta.. wat testing je pongg
O'O: nama sebenar Farihah.. graduate same koz Cik Tqah.. ber konvo ari ahad ri2.. tgh mencari pekerjaan
Rina: Marina..study di UK..amek koz engineering helikopter
Ruby: Khairul Bariyah.. skang nama glemer die Yun.. sudah berkahwin n memiliki sorg boy.. OTW untuk lagik seorang.. Cikgu di skola private di KL..

gmbr latest diambil masa pertunangan Asela

ni link untuk contest nieh: CONTEST GAMBAR KENANGAN SEKOLAH DULU2

3 comments:

  1. ok dear.mkch sbb join,tp 1 jer dear lupa letak.banner contest tu.....klu dh letak jgn lupa link kn skali yer..klu dh baiki gtow ek dear.....

    gud luck

    ReplyDelete