Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 12, 2011

Cik Tqah menangis pas baca entry blogger ni.. tabah giler die..

Entry ni dah lame ditulis tapi sudah bersawang didalam draft je...ritu Cik Tqah ade jalan-jalan melawat blog.. tetibe terlihat 1 link ini dah terklik.. comel belog die..pinky jugak.. orangnye pon comel lote.. cute gitu.. rupe-rupenye disebalik wajah yang tenang itu tersembunyi rahsia.. korek punye korek tengok dekat list die tuh cite pasal die and bf die.. rupe-rupenye bf die baru meninggal.. sedeynye.. baca entry die yang pasal Anniversary diorang tuh.. sungguh sedih.. die sangat tabah orangnye.. kalo Cik Tqah dah lime tahun bersame mesti down gile-gile.. gaduh kejap 2 3 ari pon rase cam sedih sangat-sangat... ni berpisah selama-lamanya.. tuh la orang cakap.. jodoh pertemuan ditangan tuhan.. mungkin bf die bukan dijodohkan bersame die.. Hope Cik MYZA bersabar lah yer.. menitis gak la air mata ni baca entry-entry awak..
oh.. saya memang cepat tersentuh.. sedeynye.. cam nak layan nangis lagi.. cmnelah awak hadapi sume tu ha.. xboleh nek terima kenyataan la..

10 comments:

  1. bc mukadimah pn dh tau sedey..klu bc detail smpi mlm pun lom habis sedey..isk..hati tisu btol..huhu~

    semoga beliau tabah dgn dugaan Allah~ =)

    ReplyDelete
  2. hai .. follow u babe :)

    i follow u . eh, mcm digi lak . hehe.. visit me eh . bru bukak utk follower

    http://www.cintasanggadis.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Yana: Yes.. sgt sedih kann
    Cik Teynteyn: okies

    ReplyDelete
  4. Dia memang kuat. Suka baca entri dia pasal arwah. Sweet gila. Tapi, mungkin betul cakap dia. Allah ambil yang baik sebab nak kasi nak terbaik! InsyaAllah amin! :D

    ReplyDelete
  5. tulah...aku pun baca...sedih plak

    ReplyDelete
  6. alahai dear. nasib baik tak menitis airmata baca tadi auwwww...sbb tahan xnak kasi menitis..sedih sangat kn..

    ReplyDelete
  7. Salam..ehem ehem :)
    first trm kasih tuk entry yg sweet ni.

    sbnrnye, kt xkn tau kemampuan kita bila kt x lalui nya sndr..n mza pun x tau mza leh skuat ni, Alhamdulillah, Allah masih pinjamkan mza smgt n kekuatan tuk berdiri smula. semua dari Allah. mza xde pape..

    mekasih, dan mza doakn, cik tqah bahagia di dnia & akhirat :) muchlove <3

    ReplyDelete
  8. shag:Amin
    ahmad endo:ko nangis tak?
    pelangi: cik tqah dah nanges kot.. huhu
    myza: u memang tabah dear.. thankx.. i doakan u dapat pasangan yang lebih baek after dis :)

    ReplyDelete
  9. alahai...memang sedih...jangan nngs lagi eak..;)

    ReplyDelete
  10. pelangi: kalo baca lagi nanges lagi..huhu

    ReplyDelete