Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 25, 2011

S.H.I.N.E yang tak bape nak shine..

Selamat petang.. kenape entry bertajuk sedemikian? jap g Cik Tqah ade Engagement Dinner.. dinner lagi kan.. maunye tak naik berkilo-kilo berat badan ni bile ade je makan free.. dah lame tak berjinak-jinak ngan gym..hampir sebulan gak tinggal.. bukan ape.. malas bercampur tak de kawan nak teman.. giler ke hape nak main sorang-sorang kat gym tuh..macam syiok sendiri pon ade.. adoi..mane giler pon..kalo nak kurus kene berusaha Cik tqah oi.. modd down cos even diet plus bersenam.. berat badan ni langsung tak nak turun.. sume lemak tepu berkumpul dalam badan.. die tak nak hancur.. tolog nasihatkan lemak ni bagi die kua leh tak?? pelish kawan-kawan.. okey la..jap g dah nak pegi.. kene bersiap-siap mental dan fizikal untuk merempuh jem.. bubye

12 comments:

  1. hati2 tawww mrs lebah;)
    makan tuk pelangi gakkk;)

    ReplyDelete
  2. Huish bahaye tu naik sampai berkilo-kilo. :p

    ReplyDelete
  3. hey cik tqah! cik bunga nak share tips sikit, hmm cik bunga pun ada jugak diet, and Alahmdulillah dpt turun lebih kurang 10 kg.. cik tqah kena laa rajin jog tauu, sehari 3 jam (kalau larat) kalau tak, sejam pagi dan sejam petang pun dah cukup, kalau malasnyaa tahap kritikal, sejam sehari pun dah cukup :P hmm kalau bab makan pulak, nak makan ape, semua boleh, tapi makan sikit sikit je, jangan makan byk2, insyaAllah boleh turun berat, try la ok? :)

    ReplyDelete
  4. khaiyisah husna:time dinner je makan free..hehe

    ReplyDelete
  5. shag:okeys..nnt try wat kalo smpt..huhu

    ReplyDelete
  6. Cik Bunga.. jogging? masa bile nk joggingnye.. mana sempat cek oi.. kalo jogging turun berkilo pastuh stop lagi bulat..huhu

    ReplyDelete
  7. slmt menurunkan brat bdn..heheh

    ReplyDelete
  8. kalau tk dpt jog kt luar, dlm bilik pn jd lahh,hahahaha :p

    ReplyDelete