Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, January 20, 2011

Tak sia-sia pegi tengok The Tourist kali kedua.. terjumpe Heliza comel... Thanks Gee Jah..

Ari nieh jalan-jalan pegi Sunway Pyramid ngan my sis n rumate tersayang..iaitu Waida.. hajat sebenar untuk tengok wayang je.. Citer The Tourist tuh.. padahal dah tengok before ni ngan Mr Lebah.. ni kali kedua tengok.. actually nak temankan my sis yang beria-ria sangat nak tengok.. dari KL balik Alor Star mai KL balik tak dapat tengok.. so penuhkan impian dia la nak tengok Hero ensem tuh katanya.. 

mule tuh nak beli tiket online.. disebabkan tenet selow tahap cipan so terpaksa walk in.. sampai je kat sunway parking penuh.. last-last parking tingkat atas skali takde bumbung.. sedeyh betol ari niehh... bukan ape.. malam tadi kuar makan.. suppose selalunye boleh parking dekat dalam nieh.. sebab kete Cik Tqah pakai Pas Pelawat je.. malam tadi guard mengamok ape ntah.. tak kasi masuk..katanye ade 2 biji ke buah kete ntah kene curik tayar.. lol..ape kene mengena Cik Tqah ngan pencurik tayar kete tuh kan.. siot betol la.. memang hangen satu badan.. pastu terpaksa la parking tepi jalan.. sampai je kat kete tengah ari tadi tengok-tengok ade surat cinta dari PDRM.. adoihh.. tak pasal-pasal kene saman.. ni semua gara-gara guard poyo semalam tuh la.. cm nak campak je surat saman tuh kat die.. melayang duet gaji bulan ni kene bayar saman.. kalo takat saman DBKL tuh boleh ignore lagi.. adoihh..

Dengan penuh bengangnye drive pegi jugak kat sunway.. tak nak mud spoil..cian lak kat my sis beria-ria nak tengok citer tuhh.. dah carik parking kat sunway dah setengah jam.. beratur beli tiket 45 minit.. naseb baek sempat-sempat je dapat tiket before movie tuh start..

lepas tengok movie tuh jalan-jalan melawat kedai yang ade..pastuh pegi makan McD.. haha.. McD lagi kan.. Cik Tqah sukeee McD..biaq la.. okey la.. pas kuar dari McD tuh lepak 2 3 minit tengok orang men ice skating.. pastu ondaway nak balik tuh my sis cakap.. "eh.. tuh bukan Gee ke?" pastu Cik Tqah tengok.. aah.. Gee ngan Heliza.. memang Gee ade cakap nak datang KL.. tapi die kan demam. ingatkan tak jadikk.. pastu dengan lajunya kol hp Gee..  "Gee kat sunway ekk".. Gee jawab "aah".. pastu die tengok lua.. haha.. naseb betol Gee..memang die ngan Heliza.. Gee tanye .."nak jumpe Heliza tak? Rina Salleh pon ade.."
Masing-masing cam malu-malu je.. tapi nak jugakk.. malu tapi mahu boleh tak..last-last tangkap jugak gambar ngan Heliza.. hehe.. korang jangan jelesh taw.. hehe :P..walaupun kene saman hati hepi sebab dapat jumpe Heliza and malam ni guard bagi masuk parking kat dalam.. hehe

layan gambar je..malas nak letak caption..







19 comments:

  1. Aww~ Heliza tomel! Best lah Fiqah dapat jumpa artis! :D

    Entri terbaru Shag : Penolong Kanan Kokurikulum. Oh tidak!

    ReplyDelete
  2. eh. heliza. waa bestnya jumpa dia..

    ReplyDelete
  3. Dia memang comel kan. kecik molek je dia.

    ReplyDelete
  4. Shag&noni:kebetulan je kenal kawan ija..
    kakchik:aah.. kurus.. bilela nk kurus n comel cm die..hihi

    ReplyDelete
  5. woi....woi....woi...

    agak2 la...nie yg jeles gila nie...

    cis cis cis..

    tak agak2..geram nie...adoiyai....


    P/S : takper..tggu gua amik gmbo dgn heliza plak

    ReplyDelete
  6. haha..taw dah mesti ujang jeles.. ni first time cik tqah upload sume gmbr yang tgkp..nak bagi jeles..haha

    ReplyDelete
  7. mmg die comel gle nie!kecik dan kurus je kan2...

    sma uni ngn ifa tue..hihi

    ReplyDelete
  8. AesyaZealous:Heli je ke? i comel tak..haha
    iefa: oo..yer ke.. my fren pon ums jugak dulu..gee jah
    bob: die cikgu budak skolah la..hihi

    ReplyDelete
  9. alamak..kenapa sy tiada di sana..haha

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum..sy folo blog ini..comelnya heliza..mcm budak skolah je kan huhuhuhh

    ReplyDelete
  11. syafiq:nk join ke?hihi
    sahrom: heliza je ke comel?

    ReplyDelete
  12. awwwww! Pelangi lambat komen2 kat sini...nak komen no 1..hehehehe;))
    wahhhh! bestnyeee dia dpt jmpe si heliza..=)

    ReplyDelete
  13. wahh3 heliza! comel3!! hihi
    eh cik tqah byk cardigan kan??
    buatla bisnes online kt fb..
    jual prelove cardigan yg dh xnk gune..mesti rmai yg beli..hihi

    recent post : |suke ke word verification???|

    ReplyDelete
  14. Wahh bestnyer dapat jumpa Heliza...:)

    ReplyDelete
  15. minat jgak dgn heliza sbb cute. wah bertuahnya dia dpt jumpa heliza :)

    GEMPAR LELAKI BERWAJAH ALIEN DITEMUI DI PAKISTAN.

    ReplyDelete
  16. pelangi:alala.. len kali jadi pengomen first yer..
    ana:ade ke orang nak beli.. hihi
    myra jay: besh la jugak..hehe
    redzuan: naseb baek je..bestfren die my bestfren masa skola .. :P

    ReplyDelete