Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 7, 2011

Hari Jumaat meronggeng pergi Alamanda.. Makan steamboat.. Rehat lama serupa opis tuh kami yang punya..

Salam malam Sabtu.. wah..esok sabtu ker? I loike it.. tau tak kenape? sabtu tak payah keje.. boleh ito sampai pagi.. ops.. sampai tengah ari.. ish ish..teruk perangai Cik Tqah ni.. korang jangan tiru taw.. nanti tak pasal kene pelangkung ngan bonda-bonda korang..Cik Tqah tak pe.. sebab dok umah bujang.. ops.. malu-malu.. kalo ader laki bace mesti da reject budak pemalas ni awal-awal lagi kan.. ala.. Mr Lebah tak marah pon kan.. tapi pagi-pagi je kol due tige kali la tanya bile nak bangun.. ops.. tak malu pon.. hehe.. okey la.. cukup pasal masa tido ok.. proceed... to tajuk entry..

Actually tengah ari tadi kitaorang pegi makan kat Alamanda.. atas request ahli group makan.. minggu ni ahli group makan berkurangan.. yer la.. sorang tuh da roll of.. sorang lagi ader training.. sorang lagi saket pala plak.. last-last kitaorang ader new joiner yang dah lama teringin nak join group kitaorang tapi ber boleh join ari ni.. memperkenalkan.. Cik Lina.. bakal jadi Puan tak lama lagi.. bulan 3 ni katanya.. wah.. tak sabar nak pegi majlis kawen orang ni.. yeah..

Nak taw kitaorang makan per? makan steamboat kat Johnny's.. ni first time makan steamboat kat situ.. bukan steamboat je die serve rupenye.. ade je nasik goreng.. dengan rakusnye kitaorang order nasik goreng disamping steamboat sebab overlapar kan.. Cik Tqah bukan ape.. kalo tak makan nasik kang perut bergelora plak.. tak pasal-pasal saket perut macam nak mati. sebab dah pernah jadik so kene prevent la.. bak kata omputih tuh.. prevention is better than cure... korang pasan tak Cik Tqah memang suke ayat tuh.. dah banyak kali rasenye sebut dalam entry.. oh.. lupe.. korang bukan baca sangat pon kan.. betol tak?? 

okey la.. layan gambar ader 2 3 keping je.. sebab my SX130IS kakak Cik Tqah pinjam.. so pakai HTC kawan Cik Tqah je tangkap gambar.. malas nak kuarkan K770i Cik Tqah yang hanye 3.2Mp berbanding HTC tuh 8Mp...

ha.. mari belajar memasak oleh Chef Lina

Dari kiri Cik Tqah, Amira, Fiza and Lina

Cik Lina menunjukkan skill memasak dari France

Cik Tqah n Cik Amira.. masing-masing masih bujang (ops..terpromote pulak)

Sorang je takde dalam gambar-gambar ni iaitu Cik Rehan.. die tukang amek gambar tapi die tak nak upload gambar die kat facebook.. takot ader peminat misteri.. die ni laku macam goreng pisang panas.. susah la.. anyway.. hepi dapat belajar masak ngan korang tadi.. nanti kite belajar masak lagi yer kawan-kawan.. kite pegi Flaming ke.. Seoul Garden ke.. lagi terbaik.. yehaaa... bubye.. 

4 comments:

  1. Alaa~ Tak roger Shag pun. Sobs~ Hehe. Johnnys punya steamboat tak terbaik. Tak sedap. Kiki.

    Tahu tak, tahu tak? KFCM dan Elia KAHWIN ??!!

    ReplyDelete
  2. g ngn kwn2 la..ala..shag kt kl lagi kan.xjd g klate kan..nnt kite kua ekk

    ReplyDelete
  3. wahhhh syoknyer...nak2 makan ramai2...lagi happening

    ReplyDelete
  4. Aah! hehe. Ada banyak masa nak jumpa :D

    ReplyDelete