Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 8, 2011

Fun at the peak.. Go Genting go..


Salam readers..

Entry yang mungkin basi setelah weekend ditinggalkan dengan hati penuh riang..

Last entry INI Cik Tqah ade cite pasal nak pegi Genting kan.. As promised layankan gambaq-gambaq keseronokkan di puncak Genting Highland.. :)

Tentatif Hari Jumaat (05.03.2010)

  • Bangun tido pukul 0545 mandi, solat and bersiap secomel mungkin
  • 0645 sudah tunggu kawan ditepi jalan depan Vista Angkasa - padahal bas disediakan untuk ke Genting dari The Gardens.. saja nak pegi nek kereta
  • 0730 - Ter'stuck' jem di Wangsa Maju (sesat sebenarnya)
  • 0845 tiba di Genting Highlands.. 

Muke Excited sampai Genting
Pose lagik tengah panas.. even panas tapi sejuk.. bergaya dengan Sneakers baru.. 
Excited giler nk panjat Genting..
gaya 'Peace' yang tak lapuk dek zaman..
Sebelum apa-apa breakfast dulu kawan-kawan
Dalam GICC.. panas gilers..Genting kan sejuk so takde aircond..actually panas sebab berjalan panjat bukit before ni
Excited lagi,.. sebab ape? dapat tiket n buffet lunch free.. Tiket All Park tuh..
Tak Habis-habis dengan peace.. dah la jari bengkang bengkok..
Lunch for today.. rugi Company bayar RM40++/person sebab makan sikit je
Ayunye Cik Tqah melahap makanan
  • Pas kenyang makan semua. Haruslah start the game. nak pegi main salji pada mulanya.. elok-elok sampai kt tempat salji tuh rupa-rupanya kene beli tiket asing. punahlah harapan nak main salji.. (siap bawak glove sendiri tuh)
  • Suddenly, kawan Cik Tqah hilang tiket All Park tuh.. puas korek-korek dalam poket suar tak de.. actually tiket yang kitaorang dapat tuh besar tiket Bas Ekspres Transnasional je.. Cik Tqah tiap-tiap saat..minit dan ketika pegang cek tiket tuh takut ilang.. after checkin br dapat wristband tuh.. yang tuh memang confirm tak ilang la..
  • Disebabkan tiket beliau hilang so mood untuk bersukaria sedikit terjejas la.. then die swuh je kitaorang main dulu.. kitaorg swuh die decide beli tiket outdoor je since indoor pon tak banyak sangat game yang besh.. die cakap die nak pikir dulu..sambil-sambil die pikir kitaorang main indoor.. ha.. ni la game paling disukai.. jum tgk gambar..
Mule-mula nak naek yang kale pink.. tapi dah ade orang amek..so terpaksa nek biru.. pose 'Peace' yang tak boleh blah..sume pose nak 'Peace'

  • After nek bumper car nek keteapi laju then masuk 4D.. pastu baru masuk outdoor..tuh pon sebab kawan yang hilang tiket tuh beli tiket baru..maube bukan rezeki die tiket free kot..
  • Masuk je Outdoor haruslah tangkap gambar ngan bas london..
    tak boleh p london betol-betol tangkap gmbr bas pon jadi la..
    Tengah beratur nak nek 'Pirate Ship'
    Cuak gila nek mende alah Solero Shots ni.. 
    Bergambar ala-ala pergi obersea..
    Kapal terbang yang terbang tak berapa jauh
    Berpusing sampai pening dalam cawan ribena..
    Dimamah oleh dinosour
    pose biase bersama jaket bulu yang dibeli seminggu sebelum pegi Genting
    Cokelat Stroberi
    Jum Balik
    Dah penat bersukaria then balik ke KL dalam kul 630pm.. masa tu tak straight balik umah koz masing-masing penat. lepak wangsa maju plus siap muntah lagi..coz dok tahan dari dalam kereta lagi.. puaih hati.. haha..

3 comments:

  1. wallaweiii bestnyeee haihhh dpt bercuti dan makan freee tak hengat.. best!!!

    ReplyDelete