Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 1, 2011

Tak suke wat kije nieh

Hi Readers.. ade ke readers?

Semakin hari semakin sunyi belog ini.. bukan tak nak update.. but tak sempat sangat-sangat.. busy mengalahkan PM.. ops.. actually tak da la busy sangat but.. still ade keje nak kene wat.. baru nak siapkan kije ni kije lain pulak timbul..

Macam sekarang ni.. terpaksa tolong Team lain wat admin job.. clearkan folder dalam folder.. susun elok-elok.. tau tak tak suke wat keje ni.. bukan tak reti..but leceh.. coz nak kene make sure every part of testing is documented and have prove.. sangat leceh.. dah la nak kene deal ngan banyak pihak.. kalo pihak lagi satu senang dibawak berbincang tak apa.. ni kerek giler.. dua tiga kali mintak still tak layan.. tensen betol..

Lagi tensen nak kene susun file tuh nak kene make sure file tuh sama nama macam yang dalam record.. kadang-kadang diorang main letak je nama diorang paham.. kite yang tak pernah test mende tuh nak kene pahamkan tak.. file nama ni untuk file nama tuh.. macam tak ikut prosedur la.. last-last nama yang diorang letak jauh panggang dari api.. pandai pulak berperibahasa kan..

Even kije kat sini tak stress.. but kadang-kadang perangai orang yang wat kite stress.. yer la.. sume orang pandang je kite wat kije ke tak..kalo tak wat?? confirm report.. performance tak bagus.. kene tukar projek.. hope still lama projek ni..

Dalam hati ader jugak nak masuk gomen.. but serik pas pegi interbiu ritu.. masa interbiu leh plak pening lalat tengok muke interviewer tuh bergerak-gerak je.. mungkin bukan rezeki lagi nak masuk gomen kann.. Actually ade gak Kawan bagitau skang ni gomen banyak kosong untuk F29.. but.. F29 for diploma.. kalo masuk future memang terjamin.. but boleh tak nak jadi mata duitan kejap.. banyak kene korbankan untuk adik-adik lain.. nak hidup senang kejap.. boleh tak?

okey la.. nak sambung wat kije.. nak gali duet banyak-banyak.. padahal tiap-tiap bulan tunggu tiga puluh hari bulan sebab tak sabaq nak dapat gaji.. hehe..jumpe lagi di lain entry..

Gambar masa pergi kenduri cousin Yda(baju Biru) kawan yang dimaksudkan adalah yang pakai Shawl Itam.. should i apply for F29??
~actually suke gile gambar ni.. nampak ayu gitu~

2 comments:

  1. Sama.. saya juga busy.. maaf andai tak sempat menjenguk yer tqah..

    ReplyDelete