Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, March 3, 2011

Habiskan selagi ada masa!

Salam readers..

Thanks sebab sudi menjengah belog comel ini (perasan sendiri)..

Hari ini.. jam ini.. minit ini.. saat ini.. detik ini.. eh.. detik ngan saat bukan sama ke? sape ada kamus dewan? cuba cek tengok.. hihi..

Sebenarnya.. nak cakap.. tengah busy... sejak gelarkan Mr Lebah kat si die.. diri sendiri yang jadi Mrs Lebah.. busy sangat.. buat kije satu hal la.. busy wat benda lain sama.. berangan.. tengok belog YUYU yang kiut miut.. suke baca belog die.. sume entry best walaupun merapu..

Korang paham tak kenapa tajuk entry ni seperti diatas? sebab hari ni kene habiskan sume kije ASAP by today.. bukan asap lori atau bus ok. ni As Soon As Possible. nak tahu kenapa? sebab esok Cik Tqah nak pegi Genting Highland.. Yeay!

Please tau.. korang jangan jelesh.. sebab dis trip fully sponsored by company.. actually dah tahu lame dah nak pegi.. siap pegi shopping new Jacket ngan Sneakers baru.. Nantikan kemunculan budak yang tak comel di kaca Laptop anda yer nanti.. kalau sempat n rajin giler nk main belog.. sok malan jugak sampai-sampai umah nak update gambar untuk tatapan diri sendiri.. sebab bukan ramai pon singgah belog ini.

Puaskan hati sendiri dengan menatap gambar sendiri di alam maya. Satu lagi nak cakap.. dok opis memang tak boleh nk komen post korang.. balik umah tak sempat nak update coz penat sangat.. tak tahu bile nk start rajin BW.. okey la.. bubye.. nak pegi menghadap yang Maha Esa jap.. hikhik :P

Gambar masa p makan Manhattan Fish Market Sunway. awal bulan dah kopak..
Mood:~kenyang~

1 comment:

  1. alaa cik tqah.. makan tu ajak2 lerr.. saya mauu..

    ReplyDelete