Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 16, 2011

Kawen.. anak 1st and anak kedua

hey hey.. salam readers..

menulis dikala diri sangat bosan sebab kekurangan pekerjaan since most of the upgrade project dah nak go live dis April.. orang-orang yang busy je banyak kerja..

Actually malam ni kene stay sebab Cik Tqah terlibat ngan regression testing.. dis kind of testing tak boleh nak run siang hari since ramai user yang gune system tu.. so hanya boleh run malam je.. starting from 7pm.. dats y I need to stay.. hope malam ni takde issue yang susah nak disolvekan especially for FI related.. sebab Cik Tqah memang tak bape nak reti.. huhu

Actually Cik Tqah nak cite pasal g tengok my fren baby.. actually fren dari skola rendah till now.. sekolah menengah pon fren.. kawan kayuh basikal.. jadi GENG CHA CHA.. till die kawen Cik Tqah pegi majlis die even kt umah husband die.. Actually biodata geng cha-cha boleh dapat kt SINI

lucky coz husband die orang Shah Alam.. since dulu masa cuti sem Cik Tqah terlebih rajin amek short coz and tak balik kampung.. so terpaksa pergi kenduri sebelah husband die.. then anak pertama pon Cik Tqah lawat.

Last week die deliver anak kedua.. Cik Tqah pegi jugak.. ngan sapa? mestila ngan Mr Lebah.. hihi.. orang sampai beranak 2 dah.. Cik Tqah? ops.. jodoh belum sampai ok.. sabar yer kawan-kawan.. nak share pict ngan baby kawan Cik Tqah tuh la..

Ops..sebelum tuh kawan Cik Tqah ni nama Khairul Bariyah.. dulu kitaorang panggil die Ruby.. bukan programming language tuh k.. tapi pas kawen nama die Yun.. nama manja hubby die bagi kot.. hihi.. okey la.. jum tengok gambar baby..

Ada gaya cam ibu tak? hehe.. kejam kan Cik Tqah..baby Firas cam tak rela je kene cium..

4 comments:

  1. hehe...dah boleh da nih...tqah bile lg? :)

    ReplyDelete
  2. comelnyerrr , firas ek nama dia ? sesuai la tu kan , hehe . nak cubit dierrrrr ^^

    ReplyDelete