Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 11, 2011

Home Made Spagheti Goreng Special by Cik Tqah

Selamat Petang Readers,

Mood training sudah habis.. sangat heaven time training nie..

nak tahu kenapa?? 

Sebab leh balik awal.. kul 5 da terpacak kat umah,.. memang superb key..

Tadi pas abesh training rush2 pegi Mid Valley..tujuan asal nak beli sosej je.. kan da cakap Mid Valley tuh cam pasar je bagi Cik Tqah.. So.. after balik tuh malas nak tunggu bas just amek teksi je balik umah.. 

Sampai je umah terus solat then rebus spagheti tuh..Actually Spagheti ni men campak-campak je.. letak black pepper banyak-banyak sebab nak bakar lemak.. ops.. bukan.. Cik Tqah memang suke pedas.. so tadi tumisannye just tumbuk 1/2 bawang besar ngan black pepper (betui ke eja pepper tuh?hentam jer la)..  lepas tuh men campak je sayur yang dishopping kat Cameron hari tuh.. still penuh lagi dalam peti sayur tu.. so minggu ni minggu sayur sedunia.. 

nak tengok gambar sesudah masak? lihat dibawah.. nampak sedap tak? agak-agak la kan.. boleh tawen tak? (mood:gatai nak kawen)


8 comments:

  1. so , last2 sedap tak dimakan ? hehee ..

    jom baca ni pulak jom baca Al-Kisah Blog dan Blogger

    ReplyDelete
  2. wow, sedapnya... pagi2 ni tengok mkanan sedap2..

    ReplyDelete
  3. ahahahaha sila la kawin..dh boleh dh tu ;)

    ReplyDelete
  4. pinky momma: hehe.. insyaAllah

    ReplyDelete