Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, May 12, 2011

Sahabat untuk selama-lamanya

Hello readers,
Mood tengah update belog sambil trainer dok mnegajar kat depan.. kejam tak Cik Tqah.. memamng dasar pemalas.. actually training ni agak bosan..ingakan banyak belajar teknikal.. tp more to teori.. i dun loike theory ok.. i'm the technical person..
Masuk-masuk opis rini je tetibe tengok notifiaction kat fb,, ex rummate Cik  Tqah tagged gambar.. OMG.. gambar masa kat Arau.. muke innocent gilers..

Nak tujukan lagu sahabat selama-lamanya kat Husni Fithri Irman aka Tetty.. Luv u always..
The lirik as below :
Dua tiga kapal berlayar di samudra
Ayo sahabatku kita bergembira
Bermain bernyanyi bersama
Menikmati indahnya dunia

Karena sahabat untuk selamanya
Bersama untuk selamanya
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya setia
Berakit-rakit kita ke hulu
Berenang-renang kita ketepian
Kita berbeda untuk saling mengisi
Segala kekurangan kita
Mencari sahabat untuk selamanya
Atasi semua perbedaan
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya
Selama-lamanya setia
Sahabat untuk selamanya
Berbagi dan saling menjaga
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya
Selama-lamanya setia

8 comments:

  1. nak cari kawan senang dik..
    nak cari sahabat tu yg susah skit ;)

    hope kita di jauhkan dgn kawan makan kawan..uihhh seram okeh

    ReplyDelete
  2. yup..semoga persahabatan kitaorang selama-lamanya.. dah jumpai byk jenis kwn before ni..huuu

    ReplyDelete
  3. waoh bestnye ada kawan rapat.. saya kat kolej tak de kawan rapat, just ada kawan baik je.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. Ain.. ni rummate.. kwn.. pengkongsi masalah.. hehe..xpena gadohh.. :P

    ReplyDelete
  5. miss sue : yup :)

    posh:thanks :)

    ReplyDelete