Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 25, 2011

Lenyap sudah mood bercuti..

Hello readers..

Just went back from holiday.. mood bercuti terpaksa dilenyapkan demi kerjaya yang tercinta..

bila di sana.. tak terasa seperti bekerja.. enjoy yang luar biasa.. sebab melihat canteknya ciptaan Allah SWT.. Kalaulah masa boleh diberhentikan.. tak nak pulang ke opis yang penuh keserabutan ini..

1 jer yang kurang..line tepon takde.. memang merajuk kuasa lapan blas mr Lebah.. hanya ucapan SMS "enjoy ur self" yang selalu diterima...

Korang mesti terteka-teka mana Cik Tqah g eh.. ke korang tak kisah pon eh.. Cik Tqah g Pulau Perhentian. Pulau impian yang ingin dilawati sejak darjah 4..akhirnya impian tu jadi kenyataan.. Alhamdulillah,..

kenapa impikan ke Pulau Perhentian? sebab dulu masa darjah 4..Cikgu yang ajar Kajian Tempatan tu cakap..Pulau Perhentian ni cantik sangat..lagi cantik dari Redang.. so.. sejak tu la simpan angan-angan nak ke sana.. umo 25 tahun baru dapat.. nak share sedikit gambar kt sana la.. tengok bawah n jangan jelesh k :P

masa tiba di jeti besut..sume xmandi

bersedia untuk berlepas

dalam boat wit my sister
dah sampai.. yeay

pantai ni cantek sgtt2 plus byk mat saleh seksi meksi

ni pantai depan resort kitaorg

underwater..

snorkeling

actually banyak lagi pics.. tak sempat nak edit plus kat opis.. hehe.. okeyla.. kalo nak tengok add la kat fb..hehe

6 comments:

  1. Wahhh bestnye ! I tak sampai lagi dekat pulau perhentian . Memang ramai ckp pulau perhentian sangat cantik :))

    ReplyDelete
  2. Izatie: yup..sgt besh..nnt pegi k.. laut jernih giler.. hehe

    ReplyDelete
  3. amboi..p holiday kt pulau..bestnya...
    erm..bila la km nk p holiday plak...

    ReplyDelete
  4. shila: alala.. nnt p la..kt penang pon de pntai..hehe

    ReplyDelete
  5. @shamsudin amin: ape yg hebatnye?

    ReplyDelete