Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, May 5, 2011

Vincci Sales Midvalley Still available! Hurry..

Sedar tak sedar jam sudah menginjak kul 12 (padahal baru kul 11).. so.. 7 hours more to go.. go mana? ha.. lupe nak cakap kt entry before ni.. Cik Tqah puasa rini.. tetibe rajin plak.. bangun kul 5 pagi tadi mam Nestle Fitness campo susu dicicah beberapa keping biskut Famos Amos yang dibeli malam tadi..

oh ya.. malam tadi melawat Mid Valley lagi.. boleh dikatakan selang 2 3 hari mesti hati melonjak-lonjak melawat Mid Valley.. oh.. katakan 'YA' kepada shopping.. Maaf yer encik gaji.. saya memang suke berpoya-poya menggunakan kamu..

Sasaran kali ini ke Mc'D sebab perut mula berkocak-kocak inginkan makanan yang padat untuk menambahkan lemak yang sedia ada.. actually sasaran ke Mc'D sebab ingin merebut gelas percuma.. gelas cantek yang berwarna Charcoal.. tapi apakan daya.. harapan yang meninggi musah juga akhirnya sebab gelas tu sold out.. kalo tak salah si penjaga cashier hari ini (5.5.2011) kuar gelas baru berwarna Pink.. oh tidak.. haruskah Cik Tqah menjengah kembali Mid Valley malam ini untuk gelas tersebut??

Sesudah selesai melahap Mc'D dengan jayanya tetiba didatangi sorang guy ni.. ingatkan mahu membuat survey..rupanya die menjual perfume.. pertama kali memandang mamat sekor ni macam nak kenal.. then lepas die stat mempromote perfume itu.. sah memang orang yang sama jual kat Cik Tqah di entry INI

so.. kawan cik tqah yang br celebrate besday di bulan April yang lalu di Entry INI telah membeli perfume tuh dengan harga RM40 setelah menyamar sebagai student UiTM.. actually harga asal perfume tu RM49.90..

Selepas itu misi menghabehkan boras.. eh.. duet.. memang habis tapi berbaloi-baloi jika anda masuk ke Vincci di Mid Valley sebab diorang tengah wat Clearence Sales.. rupa-rupanya sales masih berjalan.. Haritu dah pergi dan rembat sepasang kasut di entry INI.

Item yang dibeli kali ini:
2 Pasang Kasut
2 Utas Jam

Total yang perlu dibayar = RM45

so korang rasa berbaloi tak sebab jam tuh harganya RM10 setiap satu..

Iten yang dibeli semalam
oh ya.. jangan terpedaya sebab yang kale kuning tuh actually bukan kain lap kaki tau.. itu skirt yang baru sampai parcelnye hari ni setelah beli online minggu lepas.. suppose nak pink tapi dapat kuning.. so accept je la.. kisah skirt DISINI

23 comments:

  1. aku tak paham btol..knp pompuan suka beli jam Rm10 hah?? aku blom merasmikan gaji aku beli brng lagi...cisdale

    ReplyDelete
  2. lol..tuh janama vincci key.even 10 hengget de jenama.. hahaha.. rugi la gaji ko..bek kasi akuu

    ReplyDelete
  3. amboi2 best nye..x ajak pown..hehee..x ade duit nak berfoya2 lah..ngee..

    jemput singgah..
    http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/05/kau-kejam-kau-pijak-kaki-anak-kucing-tu.html

    ReplyDelete
  4. hohoho..nnt nk pegi nnt i ajak k..hihi

    ReplyDelete
  5. best gle!untung tqah!nak gak..huhu

    ReplyDelete
  6. iefa: mane de untung..naseb je..hehe.meh r kl

    ReplyDelete
  7. ade lagi ke?erm nak pegi!yang lawa2 ade lagi x?kalo ade esk pon i pegi.. hihihi

    ReplyDelete
  8. wah..bestnye mood shopping tym byk dwet ni..



    urmmm..start thinking ble nak bkrja & ada gji sndiri

    ReplyDelete
  9. cik ain pun suka beli brg
    yg byk tp herga ksluruhan
    hanya bwh 20inggit..hihi

    ReplyDelete
  10. Cik Bunga: kenapa minx maap?

    ReplyDelete
  11. bella luna : maybe ade lg kot.. sbb malam ni tak pegi plak.. hehe.. ok la..kalo suke heels byk je

    ReplyDelete
  12. misz molecule: study lg ek? da kije nnt br poya2..duet sndr br besh..hehe

    ReplyDelete
  13. Cik Ain: yup.. bleh dpt byk kann... i loikee

    ReplyDelete
  14. haha..rambang mata kan tengok murah2??

    ReplyDelete
  15. Jannah: tuh la pasal..huhu..abesh duett

    ReplyDelete
  16. pehhhh!

    shopping tak ajak

    kecik hati.

    ReplyDelete
  17. Amoi: lor.. nape xgtau nk ikut.. ok.. nnt nk pegi mid tqah wat entry kt blog ek..hehe

    ReplyDelete
  18. tqah dearrr ;) hehehe... tengs singgah blog & follow... cik bunga dtg nk bls budi utk dtg follow :)


    Buat sunitkan BOTOX pada blog, yeahhh! cantik dah. heheh, Jemput masuk.. :)

    ReplyDelete
  19. nape tak jumpe button follow nie, adehhh +____+)

    ReplyDelete
  20. hahhaha lwaaaaa lawa selipar tuh eehhehehehee suke2


    mira singgah sini ya...maybe first time i guess hehe by the way nice blog

    ReplyDelete
  21. huaaa... tak tahu pun ada clearance sales! sob3~ dh tlmbat agaknya ckin nak pi mid vlley ptg nih~ huaaaaa

    ReplyDelete
  22. shikin: ha.. vincci da tutup..rugi sgt..hehe.. nnt beli kt tmpt len ek..ri2 tgk kt BB sales jugakk

    ReplyDelete