Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 28, 2012

mood lemau kelaut

hai all..

theese few weeks lemau n malas sangat2.. siyes tak tau nak cakap cmne.. keje rumah sume kelaut..minggu ni je balik opis je.. pas makan terus memerap dalam bilik.. memang takde tenaga langsung.. tambah plak 2 hari ni hujan lebat kan.. confirm la KL jem.. start cuti sekolah hari tu Tqah dah tak naik LRT sebab lagi penat teruk.. at least last weeks terurus gak rumah.. mr hubby sampai awal.. tapi xkanla nak suh mr hubby kemas semua kan...
dis weeks 2 hari start keje sangat lemah tbuh badan.. kul 930 dah tido.. baju weekend ritu tak sempat nak lipat sebab kua.. ade je aktiviti every weekend..
dapur rasanya dah dekat smeinggu xberasap..tqah jejak dapur pg je.. tu pon nak minum.. cmne nak tingkatkan semula semangat berkobar-kobar nak kemas rumah? masak n lipat kain baju? i need bibik plis..
esok lagila..start keje kt projek baru sebab dipinjamkan..confirm pasni da xbleh bersenang lenang cam sekarang.. confirm balik lambat..cian mr hubby :(

ni nak tanye pendapat korang.kat mana kedai jahit tepi kecik area kl ni..susah benar nak cari kedai cmtu.. i need it urgently.. huhu.. please advise..

p/s :entry tanpa gambar.. xde mud..

16 comments:

  1. u pregnant ke apa ni dear huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hohoho... tu la... salah satu sebab..nnt i update.. :P

      Delete
  2. macam preganant je Tqah? hehe..mintak2 betul la tekaan ni =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. tula.. nk bagi bape mrkah ntah

      Delete
    2. Wah! ni confirm pregnant! congratz Tqah. sukenyer...imahpun tumpang happy =)

      Delete
    3. hihi.. thank imah..doakan tqah :) tqah pon doakan imah preggy cpt :p

      Delete
  3. tqah....tqah dah ada baby ek? tahniah! mula-mula preggy memang seakan0akan kurang mud dan buat apapun macam tak kena. tapi, jangan terus macam tu. baby akan happy kalau mama happy :) take care dear!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnx for advise erna.. nak jadi cmtu..tqah happy je..tapi xlarat nak setelkan hal rumah tangga.. xsempat n penat sangatt

      Delete
  4. ohh,sbb pregnant ke tqah lemau ni..btl eh? kalau btl,tahniahhh :)) saila pun lemau jgk lately sejak kawen ni..tp gigih rajinkan jgk huhuhu

    ReplyDelete
  5. hehe ugut cik abg bg bibik satu :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau bayar bibik cm bayar air suam kt kedai ke parking je ke..i relaaaa

      Delete
  6. dah ada isi ka??..simptom2 tu cam betol ja..:)

    ReplyDelete