Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 20, 2012

Review Meja Beradap + Potong Kek

kembali ke sesi review mereview.. kali ni nak share pasal meja beradap n majlis potong kek..

actually for both ni langsung takde dalam senarai kerja kawen.. tak nak vendor dan tak nak kek.. sepatutnya pakcik katering tu je yang hias meja..n biase-biase je.. kek memang takde dalam senarai and tak nak potong pon..but Pak Lang and Mak Lang (Side sebelah baba) yang belikan untuk majlis ni. actually kek tu dah comot sikit sebab terbalik dalam kereta.. masa otw ke rumah tqah (diorang dari SP)

Review Meja Beradap
lupe nama wedding planner tu..kalau tak salah anak datuk..siyes lupa nama.. bill yg dpt tu ade kad nama..tapi xingat.. suggest by pakcik katering (kawan 1 opis baba).. harga kalau xsalah rm300 or below..siyes tak ingatt.... ni mama yang bayar.. sebab tqah memang tak sentuh hal makanan + meja makan hiasan meja dsb..

die mula pasang hari khamis malam sebelum nikah.. just bgtau tema je n pas die tengok pelamin so die pon pasang meja makan.. memang xletak any expectation pon sebab nak sesimple boleh.. and the outcome maybe pas tercabar tengok pelamin cantik tqah kot.hihihi..



outcome ni worth tak ngan harga?
meja ni dipenuhi oleh 3 pasang pengantin comels..


dan sepasang yang paling comelss


dapat gak makan bersuap..lalalalla..

Review Potong Kek

disebabkan potong kek kt meja makan..xde meja kek.. yey.. so review sekali meja makan la kan.. tengok gambar kek sponsor yea


kek yang sedikit cacat
budak comels potong kek

bergambar ngan adik bongsu sebab taknak die majuk..dulu ms tunang ade org ptong kek merajuk gile2 dak kecik ni.. so puas ati leh potong kek kakak die


thats all for review meja beradap n kek :)

11 comments:

  1. Cantik meja makan Tqah. Suka part bunga dan daun bergantung dekat atas tu. tak terlalu sarat tapi very nice!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..thanks i,ah..tqah xrequest ape2..die psg semua sendiri..tanpa discussion

      Delete
  2. cantik....oklah ngan harga..mmg berbaloi2...sngt...kek tu xnmpak pun cacat...cntik je..adik n tqah sm2 comel...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. kalau tgk dekat br nmpk cacat tu,..adik manje tuu

      Delete
  3. amboi cik tqah..feeling habis muka time cik abe menyuap..hehe

    ReplyDelete
  4. aritu dah bgtau. tpai nak bgtau lagi skali. suka sgt combination kaler awak. tak penah nampak lagi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..lawak la u zila..pasni mesti ade.. hihihi

      Delete
  5. cantik la meja makan beradap awk..sy pun suka warna baju awk..first time nmpk combination kaler ni :))

    ReplyDelete