Followers

Klik sikit please

2 become 1

Daisypath Anniversary tickers

Kekasih Hati :)

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 17, 2011

CONTEST ME AND HIJAB – KHUMAERA ISMAIL


Tetibe rasa nak join contest Miss Librarian ni..aci tak?? 



 Antara syarat-syarat wajib  untuk join adalah:
1) Mestila folower sy , yg blom jd folower-sila folow sy ea. --sudah follow
2) Wat entry bertajuk “CONTEST ME AND HIJAB – KHUMAERA ISMAIL"
3) Letak banner spt diatas dalam entry itu dan link twos ke entry ini.
4) Letak pic anda memakai tudung; 

'Gaya Lady Gaga'

5) Bagitau serba sedikit nape anda suke pakai tudung spt dalam gambar. 

"Cik Tqah suka pakai tudung seperti di dalam gambar sebab tudung tu even bukan shawl tapi boleh di wat seperti shawl. selain itu banyak style yang boleh digayakan dengan tudung ni.. tak perlu susah payah nak iron kalau nak pakai tudung ni. lagi satu kalau malas nak belit-belit boleh pakai cam tudung bawal jugak. gaya yang digayakan dalam gambar ini adalah gaya 'Lady Gaga' kenapa 'Lady Gaga'? tanya guard kt umah Cik Tqah tuh.. die yang cakap gaya Lady Gaga..so accept jer la.. maybe sebab die tak pernah tengok orang pakai kot..memang Cik Tqah dah gelarkan sebagai gaya Lady Gaga dah pon.."

6) Second last, tag at least 2 kwn anda

7) Lastly, tinggalkan link entry anda di comment entry ini ok..senang sy nk terjah.


Tarikh Luput :: 1ST APRIL 2011 

Hadiahnye bernilai kot.. agak-agak boleh menang tak??

PEMENANG :: RM50 x 1 orang
SAGUHATI :: RM20 X 2 orang

dah siap.. yeay..nak menang boleh??

6 comments: